Waarom GGZ Werving?

GGZ Werving bemiddelt tussen instellingen in de GGZ en onder andere: Psychiaters, Klinisch Psychologen, Psychotherapeuten, GZ-Psychologen, Orthopedagoog Generalisten, Hoofdbehandelaars, Regiebehandelaars, Verpleegkundig Specialisten, Basispsychologen en Orthopedagogen.

Solide werknemer- werkgeversrelaties

Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen werknemer en werkgever een langdurige werkrelatie tussen beiden oplevert. Daarom zijn we erg geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de kandidaat als de werkgever. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruitment Consultants in. Zij hebben veel binding en affiniteit met de GGZ-sector. Daarnaast hanteren wij het beproefde Carrière Waarden Assessment. Hiermee analyseren we de persoonlijke drijfveren van de kandidaat en de aansluiting daarvan op onder andere de werkomgeving. Op die manier bepalen we of de kandidaat en de werkgever bij elkaar kunnen passen.

Kristalheldere afspraken

Bij GGZ Werving gaan we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht hebben, vanuit zowel kandidaat als werkgever. Geen loze beloften dus, maar heldere afspraken over de functie die wij gaan invullen. Daarbij gaan we vertrouwelijk om met gegevens en informatie die door de kandidaat en de werkgever worden verstrekt. Zie voor meer informatie ons Privacy Statement.

Prettig samenwerken staat hoog in het vaandel

Ons uitgangspunt is een tevreden samenwerking tussen de kandidaat en de werkgever. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een sympathieke, gastvrije, oprechte, dienst­verlenende en laagdrempelige manier.