Voor u als GGZ specialist.

Mogelijk bent u in de toekomst toe aan wat anders op carrièregebied, omdat uw wensen of ambities veranderen, u dichter bij huis wilt werken of andere opleidingsmogelijkheden wilt. Of heeft u al een concreet idee wat u graag zou willen, maar bent u te druk om te zoeken? Dan is het handig als we elkaar kennen! Wij zijn sinds 2010 actief binnen de GGZ en werken samen met gerenommeerde GGZ instellingen.

In alle gevallen nodigen wij u graag uit contact op te nemen met een van onze ervaren Recruitment Consultants. Zij hebben veel binding en affiniteit met- en kennis van de GGZ-sector.

Waarom kunnen wij u ontzorgen?

  • Wij hebben overkoepelende kennis van de GGZ markt. Hierdoor kunnen wij uw wensen en ambities serieus vergelijken en met passende mogelijkheden komen;
  • Een groot GGZ netwerk;
  • Korte directe lijnen met de GGZ-instellingen;
  • Onze consultants zijn ervaren met sollicitatieprocessen binnen de GGZ. Zij kunnen zich goed inleven in uw situatie en u adviseren en helpen waar nodig;
  • Last but not least: Wij vinden het gewoon hartstikke leuk om het voor u te doen!

De mogelijkheden

Er zijn diverse manieren waarop u met ons in contact kunt komen:


Als u zelf op een van onze vacatures reageert, zal een van onze consultants contact met u opnemen. Samen kijkt u naar uw wensen en ambities. U onderzoekt of deze passen bij de desbetreffende vacature, locatie en de bijbehorende organisatie. We kijken hier niet alleen naar het functieprofiel, maar nemen hier ook de werkcultuur, voorwaarden, opleidingsmogelijkheden, doelgroep, behandelmethodieken, normen en kernwaarden van de desbetreffende organisatie met u door.

En zo bepalen we samen of u bij de vacature en het bedrijf past. Ook als u een verzoek tot kennismaking verstuurt, neemt een van onze consultants contact met u op. U onderzoekt dan samen vrijblijvend of we op dit moment mogelijkheden hebben en of deze passend zijn. Ook is het mogelijk om uw wensen aan ons door te geven. Op het moment dat wij een mogelijk passende vacature binnen krijgen bij een van onze opdrachtgevers, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Onze werkwijze

Ons uitgangspunt is een tevreden samenwerking. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een sympathieke, gastvrije, oprechte, dienstverlenende en laagdrempelige manier.

Bij GGZ Werving gaan we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht hebben vanuit een van onze opdrachtgevers en expliciete toestemming van een kandidaat. Geen loze beloften dus, maar heldere afspraken. Daarbij gaan we vanzelfsprekend vertrouwelijk om met gegevens en informatie die u ons verstrekt (zie voor meer informatie ons Privacy Statement).

Ziet u een interessante vacature, of heeft u vragen over eventuele mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.