Werving & Selectie GGZ Sector

Werving & Selectie GGZ Sector volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

Werving & Selectie GGZ Sector

Door de huidige personeelstekorten bij alle GGZ praktijken is onze expertise binnen de GGZ sector uitermate imperatief geworden. Daarom, op zoek naar een ervaren recruitment-bureau die zich thuis voelt binnen de GGZ sector voor uw vacante vacatures? Sinds 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving die werving aan en richten wij ons vooral op de Werving & Selectie GGZ Sector. Onze gewichtigste doelstelling met FBRC GGZ Werving is het maken van sterke en duurzame professionele relaties tussen kandidaat en werkgever. Dit realiseren wij door een koppeling te construeren middels ons groeiende netwerk van psychologen tussen uitdaging, kandidaat en praktijk, die zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden.

Werving & Selectie GGZ Sector met psychologische expertise

Het NOA heeft onze expertise per ongeluk nog onderstreept door hun onderzoek waarin ze vonden dat zeker 72% van de GGZ medewerkers er aan toe is om van uitdaging te wisselen, maar dit zelf nog niet realiseert; daartegenover staat een relatief kleine 8,9% dat wél graag aan een frisse uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoeken. Wat ook voor onze recruitment consultants spreekt bij het het rekruteren van kandidaten: ze hebben veel ervaring vergaard binnen de GGZ werving en ook de studie psychologie afgerond. Dankzij onze recruitment consultants die uniek letten op de latente behoefte, is het vanzelfsprekend dat ze die behoefte bij een kandidaat in het vizier krijgen en dit dan aan hem of haar duidelijk te maken.

GGZ Sector Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien er voor de beschikbare functie een geïnteresseerde verschijnt en volgens onze recruitment consultants bij uw GGZ praktijk past, dan brengen wij hem of haar aan uw praktijk voor, samen met diens CV en motivatiedocument. Zitten we op één lijn en wilt u de kandidaat inviteren voor een eerste sollicitatiegesprek? Logischerwijs wordt de kandidaat dan voor het gesprek nog bij FBRC GGZ Werving uitgenodigd voor een tweegesprek met onze recruitment consultants en het invullen van een carrière waarden assessment met een kop koffie naar keuze. Wij doen na alle handelingen alles samen tot één dossier samen met: het volledige loopbaan traject tot nu toe van de geïnteresseerde en het motivatie document. Uw praktijk komt geheid in de beste positie om te bedenken of de kandidaat past aan de hand van een dossier en onze inzichtelijke en heldere manier van werken van FBRC GGZ Werving.