Werving Psychiater Volwassenen

Werving Psychiater Volwassenen volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Wij bij FBRC GGZ Werving begrijpen vanaf 2010 als geen ander dat het vinden van passende GGZ collega’s moeilijk kan zijn. Sindsdien begrijpen we ook dat het koppelen van nieuwe collega’s met de nieuwe functie op een prettige manier moet gebeuren zodat er een goede samenwerking ontstaat tussen werknemer en u. Dan is het kunnen achterhalen of iemand met de functie overeenkomt door onze specialisatie bij Werving Psychiater Volwassenen geen enkel probleem, dit komt voornamelijk dankzij onze recruitment consultants die een psychologische opleiding hebben afgerond en dus verstand van zake hebben.

Werving Psychiater Volwassenen met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn daarnaast als psychologen oplettend en handelen nadrukkelijk op de latente behoefte onder werkzoekenden. Daarbij zijn ze goed in het erkennen van de latente behoefte en het zoeken naar een nieuwe uitdaging voor de kandidaat. Aan de hand van onderzoek van NOA op een nationale schaal wordt het belang van onze insteek getoond. 19,1% blijft graag werken waar die nu werkt, enkel 8,9% van het GZ personeel in de Lage Landen zoekt actief naar een nieuwe uitdaging en ruim 72% van de werkzoekenden is latent. Het latente gedeelte onder de werkzoekenden is zichtbaar het grootste van de drie. Onze Recruitment Consultants opgeleid tot psychologen zijn in dit opzicht in het voordeel aangezien die hiervoor doorgeleerd hebben en daarnaast weten wat beide partijen willen bereiken met het wervingstraject: een langdurig, plezierig en kwalitatieve samenwerking.

Werving Psychiater Volwassenen zonder ongewenste verrassingen

Indien wij het gezamenlijk eens zijn dat de kandidaat matcht met de functie en organisatie, dan nemen we bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en wordt de kandidaat daaropvolgend voor een diepte-interview met FBRC GGZ Werving uitgenodigd. Tijdens het diepte-interview wordt onder andere uitgebreid de carrièreloopbaan besproken. Voordat het diepte-interview plaatsvindt is er al informatie van het CV en motivatiedocument ingezameld waarmee we een informatief document over de kandidaat hebben samengesteld. Hier komen onder andere het volgende bij: een uitvoerige referentiecontrole en de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Wanneer u de kandidaat dan de eerste keer face-to-face wilt ontmoeten dan heeft u al veel achtergrondinformatie dankzij onze uitgebreide documentatie en kunt u direct de diepte in gaan en wordt u niet verrast door onaangename verrassingen. FBRC GGZ Werving blijft door goed resultaat deze eigen kenmerkende complete en transparante werkstijl hanteren.