Werving Kinder & Jeugdpsychiater

Werving Kinder & Jeugdpsychiater volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Wij leggen de nadruk op vinden van het passende personeel. Dit is niet alleen profijtelijk voor de aanstaande collega’s maar ook voor de organisatie in kwestie. Het vinden van toekomstige collega’s doen we voornamelijk door gebruik te maken van ons dagelijks groeiende netwerk. FBRC GGZ Werving begrijpt bovendien dat het aantrekken van nieuwe collega’s op de lange termijn samen moet gaan met een goede samenwerking. Het determineren of iemand met de functie overeenkomt is dankzij onze specialisatie in Werving Kinder & Jeugdpsychiater geen enkel probleem, merendeels doordat onze recruitment consultants een psychologische achtergrond hebben. Hierdoor is een gezonde relatie tussen werkgever en werknemer garant voor een mooie en langdurige samenwerking.

Werving Kinder & Jeugdpsychiater met psychologische benadering

Een uitgebreide studie van NOA toonde de volgende opmerkelijke vindingen: 72% is latent, 19,1% wilt graag blijven werken bij de huidige werkgever, 8,9% van het GZ personeel in Nederland zoekt naar een nieuwe baan. Het grootste gedeelte dus is latent, ook wel niet zichtbaar. Onze recruitment consultants van FBRC GGZ Werving zijn als psychologen afgestudeerd en constateren de latente behoefte en zijn daardoor zeer geschikt om de kandidaat te helpen in het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ook een toegevoegde waarde van psychologen als Recruitment Consultant is dat wij als geen ander weten wat zowel kandidaat als werkgever willen bereiken met het recruitment-traject waar een duurzame samenwerkingsverband vrijwel mee gegarandeerd is.

Werving Kinder & Jeugdpsychiater zonder ongewenste verrassingen

Wanneer u voor het eerst ontmoet met de uitgenodigde kandidaat dan heeft u al aan de hand van informatieve documenten een beeld van de kandidaat en kunt u terstond de diepte in gaan en wordt u niet verrast door onaangenaamheden. FBRC GGZ Werving staat voor een volledige en transparante manier van werken en presteren. Gegevens zoals het CV en een volledig motivatiedocument worden meegenomen in het document over de kandidaat met een door ons uitgevoerde referentiecontrole en de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Als u net als wij de kandidaat geschikt acht, dan nemen wij bij de kandidaat eerst een carrière waarden assessment af en nodigen we de kandidaat uit voor een diepte-interview met een van onze psychologen. Tijdens dit diepte-interview wordt de carrièreloopbaan van de kandidaat geanalyseerd.