Werving GZ Psycholoog Kind & Jeugd

Werving GZ Psycholoog Kind & Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Als je een investering wilt maken dan wil je daar het liefst zo lang mogelijk plezier van ervaren. Dit is ook het geval bij een investering in nieuwe medewerkers. FBRC GGZ Werving heeft hier begrip voor en streeft er daarom ook naar niet alleen het juiste personeel voor de functie te vinden, maar ook voor de organisatie, want een goede relatie tussen werkgever en werknemer leidt volgens ons tot een prettige en langdurige samenwerking.
Om het juiste personeel voor de functie te detecteren maken we gebruik van ons dagelijks groeiende netwerk. Het bepalen of iemand met de functie overeenkomt is wegens onze jarenlange specialisatie in Werving GZ Psycholoog Kind & Jeugd geen probleem, grotendeels dankzij het feit dat onze wervers een psychologische achtergrond hebben.

Werving GZ Psycholoog Kind & Jeugd zonder ongewenste verrassingen

FBRC GGZ Werving staat voor een complete maar transparante manier van aanpakken en kandidaten voorstellen. Aan de hand van het Curriculum Vitae en een ingevuld motivatiedocument matchen wij de juiste kandidaten aan uw functieprofiel. Indien wij de kandidaat geschikt achten stellen wij ze met de ingevulde documenten voor. Indien u óók de kandidaat geschikt acht en u de kandidaat wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek dan nemen wij bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en nodigen we de kandidaat uit voor een intake tweegesprek met een van onze psychologen waarbij de loopbaan van de kandidaat besproken wordt.
Al het voorgaande wordt samen met een door ons uitgevoerde referentie controle en een overzicht van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat samengevoegd tot een volledig dossier over de kandidaat, die u voor het eerste tweegesprek van ons krijgt. Zo heeft u al een indruk van wie u aan de tafel heeft zitten zonder diegene gesproken te hebben en kunt u ten eerste direct de diepte in gaan en komt u ten tweede niet voor onaangename verrassingen te staan.

Werving GZ Psycholoog Kind & Jeugd met psychologische benadering

Een onderzoek van NOA doet uitwijzen dat 8,9% van het GZ personeel in Nederland zoekt naar een andere functie, 19,1% wilt graag blijven waar die zit en de resterende 72% is latent. De wervende consultants van FBRC GGZ Werving zijn als psychologen goed in staat die verborgen behoefte te herkennen en daardoor de kandidaat te helpen bij de omschakeling van latent naar actief op zoek zijn. Concluderend nog een toegevoegde waarde van psychologen als Recruitment Consultant is dat zij het beste begrijpen wat zowel kandidaat als werkgever het liefste zouden willen bereiken met het wervingstraject waarmee de kans op een duurzame samenwerking het grootste zal zijn.