Werving GGZ

Werving GGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Werving GGZ. Anno 2010 zijn we hard te werk gegaan om doelmatig langdurige werkrelaties te bewerkstelligen tussen kandidaat en organisaties binnen de basis GGZ en de specialistisch GGZ. Dit realiseren we hoofdzakelijk door goede matches te maken tussen kandidaat, functie en werkgever. We onderscheiden ons ten opzichte van andere recruitmentbureaus door afgestudeerde psychologen in dienst te nemen als wervers wat heeft geresulteerd tot veel succes binnen de GGZ.

Bekwaam in GGZ Werving

Deze achtergrond komt van pas bij het matchen van personeel en werkgever, maar ook bij het vinden van goede kandidaten. Hierdoor leveren we al bijna 10 jaar, sinds onze oprichting, positieve uitkomsten voor alle betrokken partijen binnen het wervingsproces. Door onze aanpak en werkhouding heeft FBRC GGZ Werving zich geprofileerd binnen de GGZ Werving. Hierdoor hebben we een groot en groeiend netwerk van experts binnen de GGZ.

We gaan als volgt te werken door middel van de werkwijze van FBRC GGZ Werving, ook wel de belangrijkste basis GGZ Recruitment. Deze bestaat uit twee stappen die elkaar opvolgen. We beginnen eerst met het evalueren kandidaat en het koppelen met de functie. Dan is het belangrijk boven alles dat de kandidaat en uw organisatie goed matchen, aangezien een gezonde verstandhouding binnen het werk en de omgang gegarandeerd moet worden.

Werving met psychologische diepgang

Onze achtergrond en ervaring komt naar voren in het identificeren van de latente behoefte. NOA heeft onder werkzoekenden namelijk onderzocht dat 72% zoekende is, maar dit niet aangeeft. Daarnaast is wel een 8,9% van het basis GGZ personeel dat wel op zoek is. Onze psycholoog-wervers zijn uitermate geschikt om dit te zien en er gebruik van te maken. Ook een toegevoegde waarde van psychologen als wervers is dat zij goed begrijpen wat kandidaat als werkgever het liefst met het wervingstraject willen bereiken waarmee de kans op een goede samenwerking groot zal zijn.

GGZ Werving en Selectie met aangename zekerheden

Wij hebben daarnaast een complete manier van werken. Wensen van beide partijen worden overzichtelijk gemaakt door middel van functieprofielen, CV’s en motivatiedocumenten, waarmee de kandidaten worden voorgesteld. Wanneer u de volgende stap wilt maken met de kandidaat dan gebeurt dit allereerst door ons door een carrière assessment en nodigen wij de kandidaat uit voor een diepte interview, waarin ook de loopbaan van de kandidaat wordt besproken. Dan zullen een overzicht van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat maken en we een referentiecheck afnemen. Al deze informatie krijgt u van ons zodat u bij een eerste gezamenlijk gesprek niet voor verrassingen komt te staan en kunt u over de belangrijke facetten praten tijdens het sollicitatiegesprek.