Vacatures Psychiater

Vacatures Psychiater volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Vacatures

Bent u Psychiater en zoekende naar advies over nieuwe mogelijkheden en groei binnen uw loopbaantraject? Nieuwsgierig naar eventuele kansen voor uw loopbaan als Psychiater, bijvoorbeeld binnen opleidingsmogelijkheden, een nieuwe behandelgroep, een andere specialisme of nieuwe behandelingsmethodes? Sedert 2010 inviteren wij Psychiaters zoals u om met ons in contact te komen en met onze gespecialiseerde Recruitment Consultants diverse mogelijkheden te bespreken. Zij hebben normaliter psychologie gestudeerd en hebben om die reden veel aansluiting, affiniteit en expertise binnen de GGZ-sector.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

Middels onze vacatures Psychiaters en andere GGZ specialisten, het opsturen van een verzoek om vrijblijvend de toekomstmogelijkheden van een vacature te onderzoeken of op eigen initiatief met ons contact op te nemen met eventuele vragen komt u met ons in contact. Bij deze voorvallen komt u in contact met onze Recruitment Consultants waarmee u gezamenlijk kijkt naar uw ambities en verlangens als Psychiater. Dan kijken we samen aan de hand van uw functieprofiel of die inderdaad matcht bij de vacature voor Psychiater, de bijbehorende vestiging en organisatie. Wanneer de betreffende vestiging of organisatie niet helemaal matcht dan is het mogelijk dat we de informatie, met uw instemming, voor later bewaren en dat we u op de hoogte brengen als er een beter passende vestiging of organisatie voor u binnen komt.

Hoe gaan wij te werk

We maken met u kennis door middel van een persoonlijk diepte interview met één van onze Recruitment Consultants. Net daarvoor hebben wij u dan verzocht om een Carrière Waarden Assessment en een motivatiedocument volledig in te vullen. Door deze documenten als leidraad te gebruiken kijken we of u als Psychiater past bij één van onze opdrachtgevers. Van alle eerder vergaarde informatie dan wordt een overzichtelijk dossier samengesteld, die met uw goedkeuring wordt verzonden naar uw gewilde organisatie. Door deze werkstijl te hanteren kunt u gedurende uw eerste sollicitatiegesprek voor de functie Psychiater meteen met de organisatie de diepte in gaan. Uit onze ervaring blijkt dat dit proces tot mooie resultaten, veel antwoorden en inzichten leidt voor beide partijen. In uw speurtocht naar een nieuwe uitdaging als Psychiater staan wij klaar om u met het gehele traject te helpen en begeleiden.