Snelste GGZ Werving & Selectie Bureau

Snelste GGZ Werving & Selectie Bureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Snelste
Op zoek naar het snelste GGZ Werving &  Selectie Bureau. Wij zijn GGZ Werving! Wij zijn snel door onze ervaring. Sinds 2010 zijn wij gericht op werving voor de sector gezondheidszorg (GGZ) en door het feit dat we een sterk netwerk binnen het gehele spectrum van de GGZ hebben. Dit heeft al tot vele en snelle successen en langdurige samenwerkingen geleid. Wij bemiddelen in alle functies binnen de gezondheidszorg: van Klinisch Psycholoog tot GZ-psycholoog tot Psychiater. GGZ Werving vormt de snelste maar bovenal best kwalitatief mogelijke match!

Snelste GGZ Werving en Selectie Bureau

Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen specialist en organisatie een langdurige werkrelatie  oplevert. Daarom zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de organisatie als de specialist. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruiters in, die zelf doorgaans ook psychologie gestudeerd hebben. Zij hebben dan ook veel binding en affiniteit met de gezondheidszorgsector. Daarnaast hanteren wij het beproefde Carrière Waarden Assessment. Hiermee analyseren we de persoonlijke drijfveren van de kandidaat en de aansluiting daarvan op onder andere de werkomgeving. Op die manier bepalen we of de gezondheidszorgspecialist en de organisatie bij elkaar kunnen passen.

Wat ons in GGZ Recruitment onderscheidt van andere bureaus, is dat we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht en toestemming hebben, vanuit zowel psycholoog of specialist als organisatie. Geen loze beloften dus, maar heldere afspraken over de functie die wij gaan invullen. Daarbij gaan we vertrouwelijk om met gegevens en informatie.

Ons uitgangspunt is een tevreden samenwerking tussen alle partijen. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een sympathieke, gastvrije, oprechte, dienst­verlenende en laagdrempelige manier.

Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te onderzoeken!