Recruiter Psycholoog

Recruiter Psycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruiter
Zoekende naar een gespecialiseerd en kundig wervingsbureau om uw praktijk te helpen met uw openstaande functies binnen de GGZ? Anno 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd als Recruiter Psychologen. Door de groeiende personeelstekorten binnen de GGZ is onze specialisatie binnen het werven van Psychologen uiterst relevant. Ons voornaamste doel is er voor zorgen dat er langdurige werkrelaties worden gemaakt tussen werknemer en werkgever zodat alle cliënten hulp kunnen krijgen en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil gaan staan. Dit krijgen wij voor elkaar de juiste match te maken tussen de functie, werkgever en de Psycholoog die tevens de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw praktijk. Ons groeiende GGZ netwerk kan ons hier bij helpen waarmee we de juiste passende Psycholoog voor u vinden en bovendien helpt het extra dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

Recruiter met psychologische benadering

Onze doorgeleerde recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische studie voor het grootste deel de reden voor ons jarenlange succesverhaal. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving grote voordelen bij het selecteren en rekruteren van Psychologen. Dankzij de studie van het NOA zien we dat 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe baan wilt en zoekt daar ook actief naar; daartegenover staat ruim 72% die eigenlijk bereid is om van bedrijf te switchen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants hier als psychologen attent op zijn zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een Psycholoog te spotten en dat ook bij hem of haar duidelijk te maken.

Werven zonder onaangename verrassingen

Als de Psycholoog interesse heeft in de openstaande vacature en ook goed bij uw praktijk past dan stellen wij de Psycholoog aan u en uw collega’s voor samen met een CV en een motivatiedocument. Wanneer wij samen een overeenkomst hebben over de beschikbaarheid en geschiktheid van de Psycholoog voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een diepgaand sollicitatiegesprek? De Psycholoog wordt voor het sollicitatiegesprek nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie met een uitgebreid interview en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één dossier en voegen daaraan toe: het complete loopbaan traject van de Psycholoog tot nu toe en ook bevat het een motivatiedocument. Aan de hand van deze transparante, concrete en gestructureerde werkwijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best situatie om te beslissen of de Psycholoog bij uw praktijk past.