Recruiter Orthopedagoog Generalist

Recruiter Orthopedagoog Generalist volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruiter

Moeite met het vervullen van uw vacatures binnen de GGZ en dus op zoek naar een specialistisch en deskundig wervingsbureau? Sinds 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd als Recruiter Orthopedagoog Generalist. Vooral door de recente personeelstekorten binnen de GGZ is ons specialisme binnen het werven van Orthopedagoog Generalisten zeer belangrijk geworden. Ons belangrijkste doel is er voor zorgen dat er duurzame werkrelaties tussen Orthopedagoog Generalist en werkgever worden gemaakt zodat alle hulpbehoevenden die hulp kunnen krijgen en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil gaan staan. Dit krijgen wij voor elkaar door de juiste match te maken tussen de vacature, werkgever en de Orthopedagoog Generalist die dan ook de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw organisatie. Ons groeiende GGZ netwerk van psychologen kan ons hier bij helpen waarmee we de juiste passende Orthopedagoog Generalist voor u vinden en uw organisatie.

GGZ Werving en selectie met psychologische benadering

De werving van Orthopedagoog Generalisten door onze recruitment consultants zijn door het volgen van de studie psychologie voor het grootste deel de aanleiding voor onze jarenlange groei. Zodoende hebben wij bij FBRC GGZ Werving grote voordelen bij het selecteren en werven van Orthopedagoog Generalisten. Dankzij een uitgebreid onderzoek van het NOA zien we hoe belangrijk het is om actief binnen de GGZ te werven aangezien 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe functie wilt en zoekt daar ook actief naar; daartegenover staat zeker 72% die er eigenlijk klaar voor is om van bedrijf te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants hier als psychologen op letten, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een Orthopedagoog Generalist te zien en hem of haar er op te wijzen.

Werving GGZ Personeel zonder onaangename verrassingen

Als de Orthopedagoog Generalist interesse heeft in de vacante vacature en ook goed bij uw collega’s past dan stellen wij de Orthopedagoog Generalist aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Als wij samen een consensus hebben over de beschikbaarheid en geschiktheid van de Orthopedagoog Generalist voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een diepgaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de Orthopedagoog Generalist nog voor het sollicitatiegesprek bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie met een veelomvattend gesprek en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één compleet dossier en voegen daaraan toe: het motivatie document en het loopbaan traject van de Orthopedagoog Generalist tot nu toe. Aan de hand van deze transparante, concrete en gestructureerde werkwijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best situatie om te beslissen of de Orthopedagoog Generalist bij uw organisatie past.