Recruiter GZ-psycholoog

Recruiter GZ-psycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruiter

Moeite met het vullen van uw vacante functies binnen de GGZ en dus op zoek naar een gespecialiseerd en kundig wervingsbureau? Anno 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd als Recruiter GZ-psychologen. Voornamelijk door de groeiende personeelstekorten binnen de GGZ is ons specialisme binnen het werven van GZ-psychologen uiterst relevant. Ons belangrijkste doel is er voor zorgen dat er duurzame werkrelaties tussen GZ-psychologen en werkgever worden gemaakt tussen zodat alle cliënten hulp kunnen krijgen en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil gaan staan. Dit krijgen wij voor elkaar door de juiste match te maken tussen de vacature, werkgever en de GZ-psycholoog die tevens de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw praktijk. Ons groeiende GGZ netwerk kan ons hier bij helpen waarmee we de juiste passende GZ-psycholoog voor u vinden en bovendien helpt het extra dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

GGZ Werving en selectie met psychologische benadering

Onze ondernemende recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische studie voor het grootste deel de reden voor ons omvangrijke bloei. Zodoende hebben wij bij FBRC GGZ Werving grote voordelen bij het selecteren en rekruteren van GZ-psychologen. Dankzij de studie van het NOA zien we hoe belangrijk het is aangezien 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe functie wilt en zoekt daar ook actief naar; daartegenover staat zeker 72% die eigenlijk klaar is om van bedrijf te switchen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants hier als psychologen attent op zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een GZ-psycholoog te zien en dat ook bij hem of haar duidelijk te maken.

Werving GGZ Personeel zonder onaangename verrassingen

Als de GZ-psycholoog interesse heeft in de beschikbare functie en ook goed bij uw praktijk past dan stellen wij de GZ-psycholoog aan u en uw collega’s in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Als wij samen een overeenkomst hebben over de beschikbaarheid en geschiktheid van de GZ-psycholoog voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een diepgaand sollicitatiegesprek? De GZ-psycholoog wordt voor het sollicitatiegesprek nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie met een veelomvattend interview en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één dossier en voegen daaraan toe: het motivatie document en het complete loopbaan traject van de GZ-psycholoog tot nu toe. Aan de hand van deze transparante, concrete en gestructureerde werkwijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best situatie om te beslissen of de GZ-psycholoog bij uw praktijk past.