Psychotherapeut Recruitment

Psychotherapeut Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Psychotherapeut

Op zoek naar een ervaren wervingsbureau om uw praktijk te helpen met uw openstaande vacatures binnen de GGZ? Anno 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd tot Psychotherapeut Recruitment. Door de groeiende personeelstekorten binnen de GGZ is onze expertise binnen het werven van Psychotherapeuten uiterst relevant. Onze voornaamste doelstelling is er voor zorgen dat er langdurige werkrelaties worden gerealiseerd zodat alle cliënten geholpen kunnen worden en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil gaan staan. Dit realiseren we door een op maat gemaakte match te maken tussen de functie, werkgever en de psychotherapeut die tevens de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw collega’s. Ons groeiende GGZ netwerk assisteert ons hierbij zodat we de juiste passende psychotherapeut vinden en boven alles helpt het ook dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

Psychotherapeut Recruitment met psychologische benadering

Onze geleerde recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische opleiding voor het grootste deel de reden voor ons jarenlange succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving grote voordelen bij het selecteren en werven van psychotherapeut. Uit het onderzoek van het NOA is gevonden dat 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe baan wilt en zoekt daar ook actief naar. Daartegenover staat zeker 72% die wél bereid is om van werkgever te switchen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een psychotherapeut te spotten en dat ook voor hem of haar helder te maken.

Psychotherapeut Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien de psychotherapeut interesse heeft in de openstaande vacature en ook goed past bij de organisatie dan stellen wij de psychotherapeut aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Wanneer wij samen een overeenkomst hebben over de geschiktheid en beschikbaarheid van de psychotherapeut voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een verregaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de psychotherapeut daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie met een uitgebreid interview en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één dossier en voegen het volgende daaraan toe: het volledige loopbaan traject van de psychotherapeut tot nu toe en ook bevat het een motivatiedocument van de psychotherapeut. Aan de hand van deze transparante, concrete en gestructureerde wijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best mogelijke situatie om te beslissen of de psychotherapeut bij uw organisatie past.