GZpsycholoog Kind & Jeugd Vacature

GZpsycholoog Kind & Jeugd Vacature volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GZpsycholoog
Bent u GZpsycholoog Kind & Jeugd en zoekende naar advies over een mogelijke nieuwe uitdaging? Bent u daarnaast nieuwsgierig naar een frisse impuls voor uw carrière als GZpsycholoog Kind & Jeugd en misschien binnen een ander discipline, doelgroep of behandelingsbenadering? Indien dit zich voordoet dan nodigen wij sinds 2010 GZpsychologen Kind & Jeugd zoals u uit om de getoonde interesse te bespreken met onze ervaren Recruitment Consultants. Onze consultants hebben binnen de GGZ-sector de juiste vakkennis en affiniteit omdat ze de opleiding psychologie hebben doorlopen.

Onze procedure samengevat

We beginnen onze procedures door eerst kennis met u te maken door middel van een persoonlijk diepte interview met één van onze Recruitment Consultants. Dit diepte interview wordt gecomplementeerd met een door u ingevuld motivatiedocument en Carrière Waarden Assessment. Van het gesprek en de vergaarde informatie wordt een dossier samengesteld die daarna naar uw gewenste organisatie wordt verstuurd. Of u daar past als GZpsycholoog Kind & Jeugd wordt vastgesteld met onder andere dit ingevulde dossier die wij bespreken met de opdrachtgever. Door deze aanpak kunt u gedurende uw eerste sollicitatiegesprek met de organisatie voor de functie GZpsycholoog Kind & Jeugd meteen praten over de onderwerpen die echt belangrijk zijn. Uit onze ervaring blijkt dat deze aanpak tot de beoogde resultaten leidt voor alle geïnteresseerde partijen. Bij het zoeken naar een mooie nieuwe uitdaging als GZpsycholoog Kind & Jeugd staan wij helemaal klaar om u in het gehele traject te begeleiden en assisteren.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

U kunt met ons in contact geraken door te reageren op onze vacature GZpsycholoog Kind & Jeugd op onze site of een verzoek te sturen om in uw eigen tijd de mogelijkheden te onderzoeken. Als één van onze Recruitment Consultants daaropvolgend het gesprek met u begint dan kijken jullie tezamen naar de mogelijkheden, uw streven en uw wensen als GZpsycholoog Kind & Jeugd. Zo determineren wij samen aan de hand van uw functieprofiel of het een goede match is met de vacature voor GZpsycholoog Kind & Jeugd, de desbetreffende organisatie en locatie. Als het toch niet helemaal de juiste koppeling is, dan kunnen we – met uw akkoord – uw informatie voor een later moment bewaren en u dan opnieuw benaderen indien er een nieuwe uitdaging bij een beter passende vestiging of organisatie binnen komt.