GZ-Psycholoog Forensische Zorg – Zaandam

Introductie

Ben jij GZ-Psycholoog met affiniteit in de Forensische (ggz) sector, en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Lees onze vacature.

Organisatie

Deze organisatie is een van de grootste centra voor forensische geestelijke gezondheidszorg (fggz) in Nederland. Ze bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag. Er worden behandelingen voor zowel jongeren als volwassenen geboden. De behandelmethodes zijn zelf ontworpen en daarmee uniek, al jaren bewijzen zij dé specialist te zijn! In Zaandam is deze organisatie op zoek naar een GZ-Psycholoog binnen de Zorglijn Agressie en Vermogen of Zorglijn Huiselijk Geweld. Het team bestaat uit enthousiaste (GZ-) psychologen, systeemtherapeuten, een psychiater en orthopedagoog-generalisten die intensief met elkaar samenwerken. De organisatie heeft een stevige basis in de Zaanstreek. Ze zijn gericht op verdere groei en verwachten daar van jou een actieve bijdrage in.

Functie

Wat ga je doen? * Je bent (regie)behandelaar binnen het behandelteam, waarbij je je eigen individuele caseload als behandelaar bedient. Daarnaast ben je als regiebehandelaar betrokken bij behandelingen van collega’s; * Er is wekelijks multidisciplinair overleg met psychiater en/of klinisch psycholoog, (GZ-) psychologen, orthopedagogen en systeemtherapeuten; * Je draagt bij aan de opzet en implementatie van beleid en het verder ontwikkelen van het behandelaanbod; * Je doet voorstellen voor verbetering van de inhoud en kwaliteit van de zorg (innovatie en ontwikkeling); * Je biedt (mogelijk) begeleiding aan GZ-psychologen in opleiding.

Functie-eisen

Wie ben jij? * Je bent BIG-geregistreerd GZ-psycholoog; * Je hebt affiniteit en/of ervaring met de forensische doelgroep; * Je bent verbindend, integer en kan de-escalerend optreden.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Ontwikkelmogelijkheden, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen. Ze besteden veel aandacht aan begeleiding en intervisie; * Een jaarlijks individueel opleidingsbudget; * Daarnaast bieden wij je uitdagend en veelzijdig werk in een professionele omgeving waar collega’s intensief met elkaar samenwerken; * De functie is ingeschaald in FWG 65 conform de salarisschalen van de CAO GGZ. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook ontvang je een 13e maand; De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Stefan van Straten via +31(0)6-29560620 of klik op de button.

INTERESSE?

Stefan van Straten +31(0)6-29560620 stefan@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!