Gespecialiseerde GGZ Werving & Selectiebureau

Gespecialiseerde GGZ Werving & Selectiebureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GespecialiseerdeFBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is een ervaren Gespecialiseerde GGZ Werving & Selectiebureau. Wij gaan anno 2010 verder dan de rest. Andere werving & selectie bureaus binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg houden zich voornamelijk bezig met het matchen van een kandidaat aan een functie door uitsluitend te kijken naar de functie-eisen en de ervaring van de kandidaat. Als wij zien dat de kandidaat de functie wellicht zou kunnen vervullen, onderzoeken we eerst of de kandidaat wel echt geschikt is en matcht bij de organisatie. Wij vinden dat binnen de gespecialiseerde GGZ niets belangrijker is dan een dergelijke kwalitatieve match samenwerking. Een goede samenwerking wordt gerealiseerd wanneer het ontstaat vanuit een prettige ontmoeting, dit doe je door een zo prettig mogelijke connectie op te bouwen.

Gespecialiseerde selectie met psychologische vaardigheden

Onze psycholoog-wervers zijn noodzakelijk voor de doelgroep waar de meeste kandidaten vandaan komen, namelijk: de verborgen werkzoekenden. Wij onderscheiden ons als GGZ Wervers doordat we deze groep identificeren en daarnaast de groep doen inzien dat een andere functie voordelig voor ze kan zijn. Hoe belangrijk dit is kunnen we zien door het actuele onderzoek van NOA. Een grote groep van plusminus 72% van werkzoekenden houdt hun beschikbaarheid latent (ook wel verborgen). Enkel een kleine 8,9% van de werkzoekenden geven aan naar een nieuwe functie te zoeken.

Gespecialiseerde GGZ Werving & Selectiebureau zonder verrassingen

Bij belangstelling van de kant van de kandidaat kunnen we een profielschets opmaken middels van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Als de kandidaat door uw organisatie voor een eerste ontmoeting wordt geïnviteerd dan komt tijdens ons interview bijvoorbeeld het loopbaanverleden en arbeidsvoorwaarden aan bod. Na ons traject gaat u geïnformeerd het tweegesprek aan en kunt u gauw het diepe in gaan met de kandidaat.

Sinds 2010 hebben wij allerlei vacatures ingevuld, van basis-psycholoog tot psychiater, dus we weten wat er onmisbaar is voor een specifieke uitdaging. Voor de objectieve, kwalitatieve match hebben we als bedrijf 10 jaar gespecialiseerde ervaring in GGZ werving. Voor de subjectieve match, of iemand kan groeien binnen de betreffende functie en organisatie, hebben we psychologen in dienst, opgeleid tot recruiters, die nauwkeurig onderzoeken kunnen uitvoeren en goede beoordelingen kunnen maken. Wij zijn bovendien ervaren in Gespecialiseerde GGZ Werving en onderscheiden ons binnen de GGZ Werving dankzij ons altijd toenemende connectie-netwerk van waar de ideale collega hoe dan ook te vinden is. Dit is dankzij een team van psycholoog-wervers gedreven door een natuurlijke passie voor het selecteren, opgedane werkervaring en een kenmerkende effectieve werkstijl.