Gespecialiseerde GGZ Werving & Selectie

Gespecialiseerde GGZ Werving & Selectie volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Gespecialiseerde
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is bedreven in Gespecialiseerde GGZ Werving en Selectie. Wij vinden dat binnen de gespecialiseerde GGZ boven alles het een kwalitatieve samenwerking betreft wanneer het ontstaat vanuit een prettige ontmoeting, dit doe je door samen een zo prettig mogelijke connectie op te bouwen. Wij gaan sinds 2010 verder dan de andere werving & selectie bureaus binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg, zij houden zich bezig met het matchen van een kandidaat aan een functie door uitsluitend te kijken naar de functie-eisen en de vaardigheden van de kandidaat. Als we zien dat de kandidaat de functie misschien zou kunnen vervullen, onderzoeken we daarnaast of de kandidaat wel echt matcht bij de organisatie.

Vanaf 2010 hebben wij allerlei vacatures ingevuld, van GZ-psycholoog tot psychiater, dus we weten wat er vereist is voor een specifieke functie. Voor de objectieve, kwalitatieve match hebben we als bedrijf 10 jaar gespecialiseerde ervaring in GGZ werving. Voor de subjectieve match, of iemand kan groeien binnen het bedrijf, hebben we psychologen in dienst opgeleid tot recruiters die grondig onderzoeken en goede beoordelingen kunnen maken. Wij zijn ervaren in Gespecialiseerde GGZ Werving en onderscheiden ons binnen de GGZ Werving dankzij ons altijd toenemende netwerk van connecties waar de ideale collega sowieso te vinden is. Dit is geholpen door een gedreven team van psycholoog-wervers gedreven door opgedane werkervaring, een eigen effectieve werkstijl en natuurlijk passie voor het selecteren.

Gespecialiseerde GGZ Werving en Selectie zonder verrassingen

Bij belangstelling van de kant van de kandidaat kunnen we een profiel opmaken aan de hand van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Als de kandidaat door u voor een eerste ontmoeting wordt uitgenodigd dan komt onder andere het loopbaanverleden en arbeidsvoorwaarden aan bod. Na ons traject gaat u welingelicht het gesprek aan en kunt u linea recta het diepe in gaan met de kandidaat.

Werving met psychologische vaardigheden

Onze psycholoog-wervers zijn belangrijk voor de doelgroep waar de meeste kandidaten vandaan komen, namelijk: de latente werkzoekenden. We onderscheiden ons doordat we deze groep herkennen en daarnaast de groep doen inzien dat een andere functie voordelig voor ze kan zijn. Hoe belangrijk dit is kunnen we zien door de studie van NOA. Een kleine 8,9% van de werkzoekenden geven aan zoekende te zijn. Daartegenover staat de grote groep van werkzoekenden die hun beschikbaarheid verborgen houden, dat percentage is plusminus 72%.