Gespecialiseerde GGZ Werving en Selectie

Gespecialiseerde GGZ Werving en Selectie volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Gespecialiseerde
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is bedreven in Gespecialiseerde GGZ Werving en Selectie. Wij gaan sedert 2010 verder dan de andere werving & selectie bureaus binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg, zij houden zich bezig met het matchen van een kandidaat aan een functie door uitsluitend te kijken naar de functie-eisen en de vaardigheden van de kandidaat. Als we zien dat de kandidaat de functie misschien zou kunnen vervullen, onderzoeken we daarnaast of de kandidaat wel echt matcht bij de organisatie. Wij vinden dat binnen de gespecialiseerde GGZ boven alles het een kwalitatieve samenwerking betreft wanneer het ontstaat vanuit een prettige ontmoeting, dit doe je door samen een zo prettig mogelijke connectie op te bouwen.

Voor de subjectieve match, of iemand kan groeien binnen het bedrijf, hebben we psychologen in dienst opgeleid tot recruiters die grondig onderzoeken en goede beoordelingen kunnen maken. Vanaf 2010 hebben wij allerlei vacatures ingevuld, van GZ-psycholoog tot psychiater, dus we weten wat er vereist is voor een specifieke functie. Voor de objectieve, kwalitatieve match hebben we als bedrijf 10 jaar gespecialiseerde ervaring in GGZ werving. Wij zijn bedreven in Gespecialiseerde GGZ Werving en onderscheiden ons binnen de GGZ Werving dankzij ons altijd toenemende netwerk van connecties waar de ideale collega geheid te vinden is. Dit is geholpen door een gedreven team van psycholoog-wervers gedreven door opgedane werkervaring, een eigen effectieve werkstijl en natuurlijk passie voor het selecteren.

Werving met psychologische vaardigheden en

Onze psycholoog-wervers zijn belangrijk voor de doelgroep waar de meeste kandidaten vandaan komen, namelijk: de latente werkzoekenden. We onderscheiden ons doordat we deze groep herkennen en daarnaast doen inzien dat een andere functie voordelig voor ze kan zijn. Hoe belangrijk dit is kunnen we zien door de studie van NOA. Een kleine 8,9% van de werkzoekenden geven aan zoekende te zijn. Daartegenover staat de grote groep van werkzoekenden die hun verlangen verborgen houden, dat percentage is om en nabij 72%.

Gespecialiseerde GGZ Werving en Selectie zonder verrassingen

Bij belangstelling van de kant van de kandidaat kunnen we een profiel opbouwen aan de hand van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Als de kandidaat door u voor een eerste ontmoeting wordt uitgenodigd dan komt onder andere het loopbaanverleden en arbeidsvoorwaarden aan bod. Na ons traject gaat u welingelicht het gesprek aan en kunt u acuut het diepe in gaan met de kandidaat.