Betrouwbaar GGZ Werving en Selectiebureau

Betrouwbaar GGZ Werving en Selectiebureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

betrouwbaar ggz werving en selectiebureau

Sedert 2010 is FBRC GGZ Werving een ervaren en Betrouwbaar GGZ Werving en Selectie Bureau. Onze expertise binnen de GGZ sector is door de recente personeelstekorten binnen de GGZ praktijken ontzettend belangrijk. Ons doel is dat wij goede en professionele werkrelaties tussen kandidaat en werkgever waar maken. Dit realiseren we ook middels ons netwerk van psychologische experts die wij matchen met een uitdaging. Er is weinig belangrijker bij het realiseren van een goede werkrelatie dan het feit dat kandidaat en praktijk zich kunnen vinden in gelijke normen en waarden.

Betrouwbaar GGZ Werving en Selectie Bureau met psychologische expertise

Met een recent onderzoek van het NOA is er ook nog kracht bijgezet bij het belang van ons wervingsbureau. Er kwam uit dit onderzoek dat ruim 72% van de GGZ sector er aan toe is om van functie te veranderen, alleen dit realiseren ze zelf nog niet; er staat hier maar een kleine 8,9% van de GGZ sector tegenover dat graag aan een nieuwe uitdaging wilt beginnen en ook naar zoekt. Onze recruitment consultants richten zich met name door deze informatie en hun afgeronde studie psychologie op deze verborgen behoefte, indien ze die behoefte bij een kandidaat constateren dan maken ze die behoefte aan hem of haar duidelijk en dan pakken ze door binnen het wervingstraject.

GGZ Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien we voor de openstaande functie een geïnteresseerde kandidaat hebben, dan nodigen wij hem of haar bij u uit, samen met diens CV en een motivatiedocument. Wilt u de geïnteresseerde kandidaat inviteren voor een uitgebreid sollicitatiegesprek? Dan wordt de geïnteresseerde kandidaat voor het sollicitatiegesprek met uw praktijk bij FBRC GGZ Werving uitgenodigd door één van onze psychologen voor een face-to-face moment. Wij maken van de documenten en het face-to-face moment een dossier ook met het complete loopbaan traject van de geïnteresseerde kandidaat en het motivatie document. Hierdoor komt uw praktijk in de zeer sterke positie om te achterhalen of de kandidaat past aan de hand van het dossier en onze inzichtelijke werkwijze.