Beste Werving en Selectie GGZ

Beste Werving en Selectie GGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Beste
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Beste Werving en Selectie GGZ. De meeste werving en selectie bureaus binnen Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg houden zich bezig met het koppelen van de juiste kandidaat aan een functie door alleen te kijken naar de functievereisten en de vaardigheden van de kandidaat. Wij kijken sinds 2010 verder dan dat. Als we zien dat de kandidaat de functie zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat wel bij de organisatie past. Wij vinden dat het een kwalitatieve match moet zijn met een prettig vervolg, dit doe je door een zo prettig mogelijk band op te bouwen.

We bestaan voor de objectieve, kwalitatieve match en hebben als bedrijf al bijna 10 jaar gespecialiseerde ervaring in GGZ werving. We hebben vacatures van alle soorten en maten ingevuld, van basis-psycholoog tot psychiater, dus we weten wat er nodig is voor een bepaalde functie. Voor de subjectieve match, of iemand goed bij een bedrijf past, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die dan een goede inschatting kunnen maken.

Gespecialiseerd tot het Beste Werving en Selectie GGZ

Door onze deskundigheid, ervaring, werkstijl en werkinstelling onderscheiden wij ons binnen de GGZ Werving en hebben we een enthousiast team opgebouwd. Daardoor hebben we een omvangrijk netwerk van professionals opgebouwd. De ideale werknemer is in dit netwerk ongetwijfeld te vinden.

Werving met psychologische vaardigheden

Waar onze psychologische afkomst en professionele drijfveer relevant is, is bij het zien van de verborgen behoefte bij werkzoekenden. Wij onderscheiden ons doordat we de verborgen behoefte herkennen ook doen inzien dat een andere baan iets voor ze is. Hoe belangrijk dit is kunnen we zien aan de hand van het onderzoek van NOA dat de behoefte onder werkzoekenden voor 72% latent is. Daartegenover zijn maar 8,9% van de werkzoekenden overt zoekende.

Beste GGZ Werving & Selectiebureau zonder verrassingen

Bij interesse van de kant van de kandidaat wordt het traject gestart. Dit houdt in dat motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen worden ingevuld en gedocumenteerd. Hierdoor hebben we een eerste indruk. De kandidaat wordt bij de organisatie voorgesteld en de documenten assisteren hierbij. Als de kandidaat door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd dan nemen wij eerst een face-to-face diepte gesprek en een carrière assessment af. Hier wordt het werkverleden, arbeidsvoorwaarden en referentiecheck van de kandidaat besproken. Zo gaat u voorbereid het gesprek aan en kunt u direct het diepe in met de kandidaat.