Beste Recruitment GGZ

Beste Recruitment GGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Beste
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Beste Recruitment GGZ. Als we constateren dat de kandidaat de functie zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat wel matcht bij de organisatie. Wij vinden dat het een kwalitatieve samenkomst moet zijn met een prettig vervolg, dit doe je door samen een prettige mogelijk band op te bouwen. Wij gaan sinds 2010 verder dan de meeste werving & selectie bureaus binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg houden zich bezig met het koppelen van de geschikte kandidaat aan een functie door enkel te kijken naar de functievereisten en de vaardigheden van de kandidaat.

We hebben allerlei vacatures ingevuld, van basis-psycholoog tot psychiater, dus we weten wat er nodig is voor een bepaalde functie. Voor de subjectieve match, of iemand past binnen het bedrijf, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die een goede inschatting kunnen maken. Wij bestaan voor de objectieve, kwalitatieve match en hebben als bedrijf bijna 10 jaar gespecialiseerde ervaring in GGZ werving.

Gespecialiseerd tot Beste Recruitment GGZ

De ideale werknemer is in ons dagelijks groeiende netwerk te vinden. Die is opgebouwd dankzij onze expertise, ervaring, werkstijl en bedrevenheid. Hiermee onderscheiden wij ons binnen de GGZ Werving en daarnaast hebben we een enthousiast team opgebouwd.

Werving met psychologische vaardigheden

Wij onderscheiden ons doordat we de verborgen behoefte herkennen en daarnaast doen inzien dat een andere baan voordelig voor ze is. Hoe significant dit is kunnen we zien aan de hand van het onderzoek van NOA waar maar 8,9% van de werkzoekenden daadwerkelijk zoekende zijn. Daartegenover staat de groep van werkzoekenden die hun behoefte verborgen houden, dat percentage is rond de 72%. Waar onze psychologische achtergrond relevant is, is bij het opmerken van de verborgen behoefte bij werkzoekenden.

Beste Recruitment GGZ zonder verrassingen

U gaat voorbereid het gesprek aan en u kunt direct het diepe in gaan met de kandidaat. We construeren een eerste indruk bij interesse van de kant van de kandidaat aan de hand van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Als de kandidaat door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd dan komt onder andere het werkverleden en arbeidsvoorwaarden aan bod door een persoonlijk diepte gesprek en een carrière assessment die wij afnemen.