Werving SGGZ

Werving SGGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

Werving SGGZ

Op zoek naar een bewezen recruitment-bureau die expertise heeft binnen de SGGZ recruitment? Aan de hand van de huidige personeelstekorten bij alle SGGZ praktijken is onze expertise binnen de SGGZ zeer belangrijk. Anno 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving die diensten aan en richten wij ons met name op de Werving SGGZ Onze belangrijkste doelstelling met FBRC GGZ Werving is het realiseren van fijne en langdurige werkrelaties tussen kandidaat en werkgever. Dit doen wij door een mooie match te maken middels ons groeiende netwerk van psychologen tussen kandidaat, uitdaging en praktijk, die zich kunnen vinden in dezelfde opvattingen, standaarden en waarden.

Werving SGGZ met psychologische benadering

Doordat onze recruitment consultants specifiek letten op de latente behoefte, zijn ze extra gespitst om die behoefte bij een kandidaat in het vizier te krijgen en dit dan aan hem of haar helder te maken. Wat ons ontzettend helpt in het rekruteren van kandidaten zijn onze recruitment consultants; ze hebben de studie psychologie gevolgd en ook veel ervaring in de SGGZ werving. Hoe nuttig deze expertise is komt naar voren bij een studie van het NOA aangezien zeker 72% van het SGGZ personeel er aan toe is om van uitdaging te wisselen, maar die realiseert dit zelf niet; daartegenover staat een kleine 8,9% dat graag aan een nieuwe uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoeken.

SGGZ Personeel Werving zonder onaangename verrassingen

Indien er voor de openstaande vacature een geïnteresseerde is en volgens ons ook goed bij uw SGGZ praktijk past, dan brengen wij de geïnteresseerde, samen met het CV en een motivatiedocument, aan uw praktijk voor. Zijn wij het eens over de kandidaat en wilt u haar of hem uitnodigen voor een eerste gesprek? Dan wordt de kandidaat voor het gesprek nog bij FBRC GGZ Werving uitgenodigd voor een tweegesprek met één van onze psychologen en het invullen van een carrière waarden assessment met een kop koffie naar keuze. Uw praktijk komt in de meest ideale positie om te bepalen of de kandidaat past aan de hand van een dossier en onze inzichtelijke en transparante manier van werken van FBRC GGZ Werving. Wij voegen na alle handelingen alles samen tot één gedetailleerd dossier samen met: het gehele loopbaan traject tot nu toe van de kandidaat en het motivatie document.