Werving Regiebehandelaar

Werving Regiebehandelaar volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“WervingOp zoek naar een bewezen organisatie om u te assisteren bij uw werving voor een Regiebehandelaar? Vanaf 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Werving Regiebehandelaar! Wij hebben als kern doelstelling om binnen de GGZ solide langdurige werkrelaties te bewerkstelligen. Deze realiseren we door een goede koppeling te maken tussen de functie en de regiebehandelaar en ook wanneer de werkgever en de regiebehandelaar goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten helpt ons hierbij en ook onze ervaring in het achterhalen of iemand goed met de des betreffende functie matcht is voor onze psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen enkel punt.

Werving Systeemtherapeut met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische background de rede voor ons succes waardoor FBRC GGZ Werving verscheidene voordelen heeft bij het selecteren van regiebehandelaren. Uit een onderzoek van het NOA is namelijk naar voren gekomen dat 8,9% van het GGZ personeel actief zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van werkgever te wisselen, maar latent is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bij voorbaat geschikt om deze onbewuste behoefte te constateren bij een regiebehandelaar en dat ook voor de regiebehandelaar duidelijk te maken.

Werving Systeemtherapeut zonder onaangename verrassingen

Indien de regiebehandelaar duidelijke interesse heeft en ook goed past dan stellen wij de regiebehandelaar aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Hebben wij een akkoord over de geschiktheid van de regiebehandelaar voor de functie en wilt u de hem of haar uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de regiebehandelaar daarvoor bij ons op kantoor verwacht voor een uitgebreid diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier op dat niet alleen de algehele carrière van de regiebehandelaar omvat, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten voor de regiebehandelaar zijn. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw organisatie in de best mogelijke situatie om te determineren of de regiebehandelaar bij u en uw organisatie past.