Werving Psychiater K&J

Werving Psychiater K&J volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Het vinden van passend personeel is een vak apart en daar is FBRC GGZ Werving in gespecialiseerd. Wij begrijpen ook dat het aantrekken van nieuwe collega’s op een prettige manier moet gebeuren zodat er op de lange termijn een goede samenwerking ontstaat en blijft. Het kunnen vast stellen of iemand met de functie matcht is dankzij onze specialisatie in Werving Psychiater K&J geen enkel probleem, merendeels doordat onze recruitment consultants een psychologische achtergrond hebben. Wij staan daarnaast garant voor een gezonde relatie tussen werkgever en werknemer en een mooie en duurzame samenwerking.

Werving Psychiater K&J zonder ongewenste verrassingen

FBRC GGZ Werving gebruikt een werkstijl die volledig en transparant manier is. Wanneer u de kandidaat voor het eerst ontmoet dan bent u al geïnformeerd over de kandidaat aan de hand van onze informatieve documenten en kunt u meteen de diepte in gaan en wordt u niet verrast door onaangenaamheden. Informatie van het CV en uit een volledig ingevuld motivatiedocument worden dan meegenomen in het document. Samen met een uitgevoerde referentiecontrole en de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat is het document compleet. Als wij tezamen de kandidaat geschikt achten, dan nemen we bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en inviteren we de kandidaat voor een diepte-interview. Tijdens dit gesprek wordt uitgebreid de carrièreloopbaan van de kandidaat besproken.

Werving Psychiater K&J met psychologische benadering

Een gedetailleerde studie van NOA toonde de volgende interessante resultaten: 72% is latent, 19,1% blijft graag werken bij de huidige werkgever en 8,9% van het GZ personeel in de Lage Landen zoekt naar een nieuwe functie. Het overgrote deel is zodoende latent, ook wel niet zichtbaar. Onze recruitment consultants van FBRC GGZ Werving zijn als psychologen hierop alert en constateren de latente behoefte en zijn daardoor de aangewezenen om de kandidaat te assisteren in het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ook zijn psychologen als Recruitment Consultant in het voordeel omdat die als geen ander weten wat zowel kandidaat als werkgever willen bereiken met het recruitment-traject waar een duurzame samenwerkingsverband vrijwel mee gegarandeerd wordt.