Werving Psychiater Kind en Jeugd

Werving Psychiater Kind en Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Wij bij FBRC GGZ Werving begrijpen dat het vinden vinden van passende collega’s een vak apart is en daar zijn wij zeer kundig in. We begrijpen ook dat het aantrekken van nieuwe collega’s op een gemoedelijke manier moet gebeuren zodat er op de lange termijn een goede samenwerking is tussen werknemer en werkgever en daarnaast persisteert. Het kunnen zien of iemand met de functie overeenkomst is door onze specialisatie in Werving Psychiater Kind en Jeugd geen enkel probleem, mede doordat onze recruitment consultants een psychologische opleiding hebben afgerond.

Werving Psychiater Kind en Jeugd met psychologische benadering

De recruitment consultants van FBRC GGZ Werving zijn als psychologen alert en handelen op de latente behoefte en zijn ook de aangewezenen om de kandidaat te assisteren in het erkennen van de latente behoefte en het daaropvolgende zoeken naar een nieuwe uitdaging. Een grootse studie van NOA toonde de volgende interessante resultaten: 8,9% van het GZ personeel in de Lage Landen zoekt actief naar een nieuwe functie, 72% van de werkzoekenden is latent en 19,1% blijft graag werken waar die nu werkt. Het niet-zichtbare gedeelte, ook wel latent, is klaarblijkelijk het grootst. Psychologen als Recruitment Consultant zijn in het voordeel aangezien die dichtbij het werkveld staan en als geen ander weten wat kandidaat en werkgever willen met het recruitment-traject waar een plezierig en duurzaam samenwerkingsverband mee gegarandeerd wordt.

Werving Psychiater Kind en Jeugd zonder ongewenste verrassingen

Informatie van het CV en uit een volledig ingevuld document over de motivatie worden meegenomen in een informerend document. Samen met een uitgevoerde referentiecontrole en de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat is het document volledig. Als wij dan gezamenlijk de kandidaat gepast achten, dan nemen we bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en wordt de kandidaat voor een diepte-interview geïnviteerd. Gedurende dit gesprek wordt onder andere uitgebreid de carrièreloopbaan besproken. FBRC GGZ Werving gebruikt hierdoor een werkstijl die zich kenmerkt als volledig en transparant. Wanneer u de kandidaat voor het eerste ontmoet dan bent u al op de hoogte aan de hand van onze uitgebreide documentatie en kunt u meteen de diepte in gaan en wordt u niet verrast door onaangenaamheden.