Werving Orthopedagoog Generalist

Werving Orthopedagoog Generalist volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Op zoek naar een bewezen organisatie om u te assisteren bij uw werving voor een Orthopedagoog Generalist? Vanaf 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Werving Orthopedagoog Generalist! Wij hebben als kern doelstelling om binnen de GGZ solide langdurige werkrelaties te bewerkstelligen. Deze realiseren we door een goede koppeling te maken tussen de functie en de kandidaat en ook wanneer de werkgever en de kandidaat goed bij elkaar matchen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten helpt ons hierbij en ook onze ervaring in het achterhalen of iemand goed met de functie matcht is voor onze psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen punt.

Werving Orthopedagoog Generalist zonder onaangename verrassingen

Indien de kandidaat uitgesproken interesse heeft en ook goed past dan stellen wij de kandidaat aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Hebben wij een akkoord over de geschiktheid van de kandidaat voor de functie en wilt u de kandidaat inviteren voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat daarvoor bij ons op kantoor verwacht voor een uitgebreid diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier op dat niet alleen de algehele carrière van de kandidaat omvat, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten voor de kandidaat zijn. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw organisatie in de best mogelijke situatie om te determineren of de kandidaat bij u en uw organisatie past.

Werving Orthopedagoog Generalist met psychologische benadering

Concluderend zijn onze recruitment consultants door hun psychologische background de rede voor ons succes waardoor FBRC GGZ Werving verscheidene voordelen heeft bij het selecteren van kandidaten. Uit een onderzoek van het NOA is namelijk naar voren gekomen dat 8,9% van het ICT personeel actief zoekende is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van werkgever te wisselen, maar latent is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bij voorbaat geschikt om deze onbewuste behoefte te constateren bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.