Werving KP

Werving KP volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving

Wij bij FBRC GGZ Werving begrijpen sinds 2010 als geen ander dat het vinden van passende Klinisch Psychologen een uitdaging kan zijn. Sindsdien begrijpen we ook dat het matchen van nieuwe collega’s met de nieuwe functie op een prettige manier moet gebeuren zodat er een goede samenwerking ontstaat tussen de Klinisch Psycholoog en u. Daarnaast is het kunnen zien of iemand met de functie overeenkomst door onze specialisatie bij Werving KP geen enkel probleem, dit komt voornamelijk doordat onze recruitment consultants een psychologische opleiding hebben afgerond en dus verstand van zake hebben.

Werving KP zonder ongewenste verrassingen

Als wij tezamen het eens zijn dat de Klinisch Psycholoog matcht met de functie en organisatie, dan nemen we bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en wordt de kandidaat daaropvolgend voor een diepte-interview met FBRC GGZ Werving uitgenodigd. Tijdens het diepte-interview wordt onder andere grondig de carrièreloopbaan doorgelopen. Voor het diepte-interview is al informatie van het CV en motivatiedocument ingezameld waarmee we een informatief document over de kandidaat hebben samengesteld. Hier komen voor de volledigheid dan het volgende bij: een uitvoerige referentiecontrole en de arbeidsvoorwaarden van de Klinisch Psycholoog. Wanneer u de kandidaat voor de eerste keer face-to-face wilt ontmoeten dan weet u al veel achtergrondinformatie aan de hand van onze uitgebreide documentatie en kunt u met onmiddellijke ingang de diepte in gaan en wordt u niet verrast door onaangename verrassingen. FBRC GGZ Werving hanteert een eigen kenmerkende complete en transparante werkstijl die goed resultaat levert.

Werving KP met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn daarnaast als psychologen oplettend en handelen uitvoerig op de latente behoefte onder werkzoekenden en zijn ervaren in het assisteren van de kandidaat. Ook zijn ze goed in het erkennen van de latente behoefte en het zoeken naar een nieuwe uitdaging voor de kandidaat. Een nationaal onderzoek van NOA onder werkzoekenden toonde het belang van een dergelijke insteek. 19,1% blijft het liefst werken waar die nu werkt, 8,9% van het GZ personeel in de Lage Landen zoekt actief naar een nieuwe uitdaging en 72% van de werkzoekenden is latent. Het latente gedeelte ouder de werkzoekenden is overduidelijk het grootste van de drie. Recruitment Consultants opgeleid tot psychologen zijn in dit opzicht in het voordeel aangezien die hiervoor doorgeleerd hebben en daarnaast weten wat beide partijen willen bereiken met het wervingstraject: een gegarandeerd plezierig en duurzaam samenwerking.