Werving KP Volwassenen

Werving KP Volwassenen volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Op zoek naar een betrouwbare organisatie om u te assisteren bij uw werving voor een klinisch psycholoog? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Werving KP Volwassenen! Daarnaast hebben wij als hoofd doelstelling om binnen de GGZ duurzame werkrelaties tot stand te brengen. Deze ontstaan niet uit zich zelf. Alleen als er een goede match is tussen de functie en de kandidaat, maar ook de werkgever en de kandidaat goed bij elkaar passen. Ons altijd groeiende netwerk van GGZ experts en ons vermogen om te kunnen achterhalen of iemand met de functie overeenkomt is voor onze psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen enkel probleem.

Werving KP Volwassenen met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun achtergrond een grote aanwinst voor FBRC GGZ Werving en leveren voordelen bij het selecteren van kandidaten. Uit een studie van het NOA blijkt namelijk dat enkel 8,9% van het ICT personeel actief opzoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wel bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bijzonder geschikt op te merken dat deze latente behoefte bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.

Werving KP Volwassenen zonder onaangename verrassingen

Als het duidelijk is dat de kandidaat interesse heeft dan stellen wij de kandidaat aan u voor aan de hand van een CV en een motivatiedocument. Bent u het ook met ons eens dat de kandidaat geschikt is voor de functie en nodigt u de kandidaat uit voor een sollicitatiegesprek? Dan nodigen wij de kandidaat bij ons uit op de organisatie voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Hieruit maken wij een dossier op dat niet alleen de complete carièrre van de kandidaat omvat, maar ook wat de kandidaat zoal motiveert. Zo brengen wij bij FBRC GGZ Werving u in de best mogelijke positie om te determineren of de kandidaat bij u en uw bedrijf past.