Werving KP Kind & Jeugd

Werving KP Kind & Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Zoekende naar een bewezen organisatie om u te assisteren bij uw werving voor een klinisch psycholoog Kind & Jeugd? Sedert 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Werving KP Kind & Jeugd! Wij hebben als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ duurzame werkrelaties te realiseren. Deze ontstaan niet uit zich zelf, wel als er een goede match is tussen de functie en de kandidaat en ook wanneer de werkgever en de kandidaat goed bij elkaar matchen. Ons altijd groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten helpt hierbij en ons vermogen om te kunnen achterhalen of iemand goed met de functie overeenkomt is voor onze psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen probleem.

Werving KP Kind & Jeugd zonder onaangename verrassingen

Wanneer de kandidaat duidelijk interesse heeft en een goede match is dan stellen wij de kandidaat aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Bent u het dan ook eens over de geschiktheid van de kandidaat voor de functie en wilt u de kandidaat uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat eerst uit bij ons op verwacht kantoor voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij maken hieruit een dossier op dat niet alleen de complete carrière van de kandidaat omvat, maar ook wat de motiverende aspecten voor de kandidaat zijn. Op deze heldere, gestructureerde en transparante manier brengen wij bij FBRC GGZ Werving uw organisatie in de best mogelijke positie om te determineren of de kandidaat bij u en uw organisatie past.

Werving KP Kind & Jeugd met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische achtergrond de rede voor succes waardoor FBRC GGZ Werving verscheidene voordelen geniet in vergelijking met andere selectie-bureau’s bij het selecteren van kandidaten. Uit een studie van het NOA blijkt namelijk dat 8,9% van het ICT personeel actief op zoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uitermate geschikt om deze latente behoefte te constateren bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.