Werving KP Kind en Jeugd

Werving KP Kind en Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Zoekende naar een betrouwbare organisatie om u te assisteren bij uw werving voor een klinisch psycholoog? Sedert 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Werving KP Kind en Jeugd! Wij hebben als hoofd doelstelling om binnen de GGZ duurzame werkrelaties tot stand te brengen. Deze ontstaan niet uit zich zelf, enkel en alleen als er een goede match is tussen de functie en de kandidaat, maar ook de werkgever en de kandidaat goed bij elkaar matchen. Ons altijd groeiende netwerk van Gezondheidszorgpsychologen en ons vermogen om te kunnen achterhalen of iemand met de functie overeenkomt is voor onze psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen probleem.

Werving KP Kind en Jeugd met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische achtergrond een grote aanwinst voor FBRC GGZ Werving en leveren verscheidene voordelen bij het selecteren van kandidaten. Onder andere uit een studie van het NOA blijkt namelijk dat enkel 8,9% van het ICT personeel actief op zoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uitermate geschikt om deze latente behoefte op te merken bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.

Werving KP Kind en Jeugd zonder onaangename verrassingen

Wanneer het duidelijk is dat de kandidaat interesse heeft dan stellen wij de kandidaat aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Bent u het daarbij ook eens over de geschiktheid van de kandidaat voor de functie en nodigt u de kandidaat uit voor een sollicitatiegesprek? Dan nodigen wij de kandidaat eerst uit bij ons op de organisatie voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Hier maken wij een dossier op uit dat niet alleen de complete carrière van de kandidaat omvat, maar ook wat zoal de motiverende aspecten voor de kandidaat zijn. Op deze heldere en transparante manier brengen wij bij FBRC GGZ Werving u in de best mogelijke positie om te determineren of de kandidaat bij u en uw bedrijf past.