Werving Klinisch Psycholoog

Werving Klinisch Psycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen bij Werving Klinisch Psycholoog? Lees meer over de werkwijze, missie en visie en aanpak van GGZ Werving! Sinds 2010 zijn wij gericht op werving voor de sector gezondheidszorg (GGZ), onder andere Klinisch Psychologen. Wij hebben dan ook een sterk en groot netwerk opgebouwd van Klinisch Psychologen. Zowel in de BGGZ als de SGGZ en zowel K&J als Volwassenen. Dit heeft al tot vele en snelle successen en langdurige samenwerkingen geleid. GGZ Werving vormt de beste match voor Klinisch Psychoogen (KP)!

Kwalitatief hoogstaande Werving Klinisch Psychologen

Wat ons bij de werving Klinisch Psycholoog onderscheidt van andere recruitment consultancy’s, is dat we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht en toestemming hebben, vanuit zowel Klinisch Psychologen/KP-er als organisatie. Geen loze beloften dus, maar heldere afspraken over de functie van Klinisch Psycholoog (KP) die wij gaan invullen. Daarbij gaan we vertrouwelijk om met gegevens en informatie.

Ons uitgangspunt bij snel GGZ Recruitment is een tevreden samenwerking tussen alle partijen. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een sympathieke, gastvrije, oprechte, dienst­verlenende en laagdrempelige manier.

Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen KP-er en organisatie een langdurige werkrelatie  oplevert. Daarom zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de organisatie als de psycholoog. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruiters in, die zelf doorgaans ook psychologie gestudeerd hebben. Zij hebben dan ook veel binding en affiniteit met de gezondheidszorgsector. Daarnaast maken we gebruik van allerlei beproefde assessments. Op die manier bepalen we of de KP-er en de GGZ-instelling bij elkaar kunnen passen.

Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te onderzoeken!