Werving Klinisch Psycholoog Volwassenen

Werving Klinisch Psycholoog Volwassenen volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Op zoek naar een bewezen organisatie om u te assisteren bij uw werving voor een klinisch psycholoog Volwassenen? Sedert 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Werving Klinisch Psycholoog Volwassenen! Wij hebben als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ solide langdurige werkrelaties te realiseren. Deze ontstaan door een goede match te maken tussen de functie en de kandidaat en ook wanneer de werkgever en de kandidaat goed bij elkaar matchen. Ons altijd groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten helpt hierbij en ook ons vermogen om te kunnen achterhalen of iemand goed met de functie matcht is voor onze psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen probleem.

Werving Klinisch Psycholoog Volwassenen zonder onaangename verrassingen

Indien de kandidaat duidelijk interesse heeft en ook een goede match is dan stellen wij de kandidaat aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Bent u het dan ook nog eens over de geschiktheid van de kandidaat voor de functie en wilt u de kandidaat inviteren voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat eerst bij ons op verwacht kantoor voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij maken hier uit een dossier op dat niet alleen de algehele carrière van de kandidaat omvat, maar ook wat de motiverende aspecten voor de kandidaat zijn. Op deze transparante, heldere en gestructureerde manier brengen wij bij FBRC GGZ Werving uw organisatie in de best mogelijke situatie om te determineren of de kandidaat bij u en uw organisatie past.

Werving Klinisch Psycholoog Volwassenen met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische background de rede voor succes waardoor FBRC GGZ Werving verscheidene voordelen geniet in vergelijking met andere recruitmentbureau’s bij het selecteren van kandidaten. Uit een onderzoek van het NOA is namelijk naar voren gekomen dat 8,9% van het ICT personeel actief op zoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bij voorbaat geschikt om deze latente behoefte te constateren bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.