Werving Klinisch Psycholoog K&J

Werving Klinisch Psycholoog K&J volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving

Wij bij FBRC GGZ Werving begrijpen sedert 2010 als geen ander dat het vinden van de juiste GGZ collega’s moeilijk kan zijn. Sinds onze toewijding tot de GGZ begrijpen we ook dat het koppelen van nieuwe collega’s met de nieuwe functie op een prettige manier moet gebeuren zodat er een goede samenwerking ontstaat tussen werknemer en organisatie. Het kunnen achterhalen of iemand met de functie overeenkomt door onze specialisatie bij Werving Klinisch Psycholoog K&J is geen enkel probleem, dit komt voornamelijk wegens onze gespecialiseerde recruitment consultants die een psychologische opleiding hebben afgerond.

Werving Klinisch Psycholoog K&J met psychologische benadering

Onze Recruitment Consultants zijn als psychologen handelen nadrukkelijk op de latente behoefte onder werkzoekenden. Boven alles zijn ze ervaren in het herkennen van de latente behoefte en het zoeken naar een nieuwe uitdaging voor de kandidaat die latent is. Aan de hand van onderzoek van NOA blijkt dat deze insteek zeer belangrijk is. In het onderzoek werd gevonden dat 19,1% graag blijft werken waar die nu werkt, enkel 8,9% van het GZ personeel in de Lage Landen actief zoekt naar een nieuwe uitdaging en ruim 72% van de werkzoekenden latent is. Onze Recruitment Consultants opgeleid tot psychologen zijn in dit opzicht in het voordeel want die hebben hiervoor doorgeleerd en daarnaast weten die wat beide partijen willen bereiken met het wervingstraject: een langdurig, plezierig en kwalitatieve samenwerking.

Werving Klinisch Psycholoog K&J zonder onaangename verrassingen

Indien alle partijen het eens zijn dat de kandidaat matcht met de functie en organisatie, dan nemen we bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en wordt de kandidaat voor een diepte-interview bij FBRC GGZ Werving uitgenodigd. Tijdens het diepte-interview bij ons op kantoor wordt onder andere uitgebreid de carrièreloopbaan besproken. Voordat het diepte-interview plaatsvindt is er al informatie van het CV en motivatiedocument van de kandidaat gevraagd waarmee we voor u een informatief document over de kandidaat hebben samengesteld. De volgende belangrijke documenten komen erbij: een uitvoerige referentiecontrole en de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Op het moment dat u de kandidaat dan de eerste keer face-to-face ontmoet dan heeft u al veel achtergrondinformatie dankzij onze uitgebreide documentatie en kunt u direct de diepte in gaan en wordt u niet verrast door ongewenste verrassingen. FBRC GGZ Werving blijft door goed resultaat deze kenmerkende volledige en transparante werkstijl hanteren.