Werving Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd​

Werving Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd​ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Op zoek naar een betrouwbare organisatie om u te helpen bij uw werving voor een klinisch psycholoog? Sinds 2010 zijn wij, bij FBRC GGZ Werving, gespecialiseerd in Werving Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd! Daarnaast hebben wij als primaire doelstelling om binnen de GGZ langdurige werkrelaties tot stand te brengen. Deze ontstaan als er niet alleen een goede match is tussen de functie en de kandidaat, maar ook de werkgever en de kandidaat goed bij elkaar passen. Ons altijd groeiende netwerk van GGZ deskundigen en het kunnen achterhalen of iemand met de functie overeenkomt is voor onze psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen enkel probleem.

Werving Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn dankzij hun achtergrond een aanwinst voor FBRC GGZ Werving en leveren voordelen bij het selecteren van kandidaten. Uit onderzoek van het NOA blijkt namelijk dat maar 8,9% van het ICT personeel actief opzoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wel bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uitermate geschikt te merken dat deze latente behoefte bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.

Werving Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd zonder onaangename verrassingen

Als het blijkt dat de kandidaat interesse heeft dan stellen wij de kandidaat aan u voor aan de hand van een CV en een motivatiedocument. Bent u het met ons eens dat de kandidaat wellicht geschikt is voor de functie en nodigt u hem uit voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat bij ons op de organisatie uitgenodigd voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Hieruit maken wij een dossier op dat niet alleen de complete loopbaan van de kandidaat omvat, maar ook wat de kandidaat motiveert. Zo brengen we bij FBRC GGZ Werving u in de best mogelijke positie om te bepalen of de kandidaat bij u en uw bedrijf past.