Werving Kind & Jeugd Psychiater

Werving Kind & Jeugd Psychiater volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving

Wanneer u de kandidaat voor het eerst ontmoet dan heeft u al aan de hand van informatieve documenten een beeld van de kandidaat en kunt u terstond de diepte in gaan en wordt u niet verrast door onaangenaamheden. FBRC GGZ Werving gebruikt een werkstijl die volledig en transparant manier is. Data zoals het CV en een volledig motivatiedocument worden meegenomen in het document over de kandidaat samen met een uitgevoerde referentiecontrole en de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Als wij samen de kandidaat geschikt achten, dan nemen wij bij de kandidaat eerst een carrière waarden assessment af en nodigen we de kandidaat uit voor een diepte-interview met een van onze psychologen. Tijdens dit diepte-interview wordt de carrièreloopbaan van de kandidaat uitgebreid besproken.

Gespecialiseerd in Werving Kind & Jeugd psychiater

Het vinden van passend personeel is een kunst, en wij leggen hier de nadruk. Dit is niet alleen voordelig voor de aanstaande collega’s maar ook voor de organisatie in kwestie. FBRC GGZ Werving begrijpt bovendien dat het aantrekken van nieuwe collega’s op de lange termijn samen moet gaan voor een goede samenwerking. Het kunnen vast stellen of iemand met de functie overeenkomt is dankzij onze specialisatie in Werving Kinder & Jeugd psychiater geen enkel probleem, merendeels doordat onze recruitment consultants een psychologische achtergrond hebben. Hierdoor staat wij garant voor een gezonde relatie tussen werkgever en werknemer en een mooie en langdurige samenwerking.

Werving Kind & Jeugd psychiater met psychologische benadering

Een gedetailleerde studie van NOA toonde de volgende opmerkelijke vindingen: 72% is latent, 19,1% blijft werken bij de huidige werkgever, 8,9% van het GZ personeel in Nederland zoekt naar een nieuwe baan. Het overgrote deel is dus latent, ook wel niet zichtbaar. Onze recruitment consultants van FBRC GGZ Werving zijn als psychologen alert en constateren de latente behoefte en zijn daardoor de aangewezenen om de kandidaat te helpen in het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ook zijn onze psychologen als Recruitment Consultant een voordeel omdat wij als geen ander weten wat zowel kandidaat als werkgever willen bereiken met het recruitment-traject waar een duurzame samenwerkingsverband vrijwel mee gegarandeerd wordt.