Werving Hoofdbehandelaar

Werving Hoofdbehandelaar volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving

Op zoek naar een bewezen organisatie om u te assisteren bij uw werving voor een ? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Werving Hoofdbehandelaar! Wij hebben als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ solide langdurige werkrelaties te bewerkstelligen. Deze realiseren we door een goede koppeling te maken tussen de functie en de hoofdbehandelaar en ook wanneer de werkgever en de hoofdbehandelaar goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten helpt hierbij en ook de ervaring in het achterhalen of iemand goed met de des betreffende functie matcht is voor onze psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen enkel punt.

Werving Hoofdbehandelaar met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische background de rede voor ons succes waardoor FBRC GGZ Werving verscheidene voordelen heeft bij het selecteren van hoofdbehandelaren. Uit een onderzoek van het NOA is namelijk naar voren gekomen dat 8,9% van het GGZ personeel actief zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van werkgever te switchen, maar latent is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bij voorbaat geschikt om deze onbewuste behoefte te constateren bij een hoofdbehandelaar en dat ook voor hem of haar duidelijk te maken.

Recruitment Hoofdbehandelaar zonder onaangename verrassingen

Indien de hoofdbehandelaar duidelijke interesse heeft en ook goed past dan stellen wij de hoofdbehandelaar aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Hebben wij een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de hoofdbehandelaar voor de functie en wilt u de hem of haar uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de hoofdbehandelaar daarvoor bij ons op kantoor verwacht voor een uitgebreid diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier op dat niet alleen de algehele carrière van de hoofdbehandelaar omvat, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten voor de hoofdbehandelaar zijn. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij bij FBRC GGZ Werving uw organisatie in de best mogelijke situatie om te determineren of de hoofdbehandelaar bij uw organisatie past.