Werving GZpsycholoog Kind &Jeugd

Werving GZpsycholoog Kind &Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Wanneer je een investering wilt maken dan wil je daar het op de lange termijn zo lang mogelijk profijt van ervaren. Ook in het geval bij het aantrekken van nieuwe collega’s. FBRC GGZ Werving heeft hier alle begrip voor en beseft het belang van het vinden van het juiste personeel. Dit is niet alleen voordelig voor de aanstaande collega’s maar ook voor de organisatie, want een goede relatie tussen werkgever en werknemer leidt volgens ons tot een fijne en duurzame samenwerkingsverband.
Het detecteren van dit personeel doen we daarom door gebruik te maken van ons dagelijks groeiende netwerk. Het determineren of iemand met de functie overeenkomt is dankzij onze jarenlange specialisatie in Werving GZpsycholoog Kind & Jeugd geen enkel probleem, voornamelijk wegens het feit dat onze wervers een psychologische background hebben.

Werving GZpsycholoog Kind & Jeugd zonder ongewenste verrassingen

FBRC GGZ Werving staat voor een complete maar transparante manier van doorpakken en kandidaten introduceren. Middels het Curriculum Vitae en een ingevuld motivatiedocument koppelen wij aan uw functieprofiel de juiste kandidaten. Indien de kandidaat door ons geschikt wordt geachten dan stellen wij ze met de ingevulde documenten bij u voor. Wanneer u óók de kandidaat geschikt acht en met de kandidaat door wilt gaan door die uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek, dan nemen wij bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en nodigen we de kandidaat uit voor een intake tweegesprek met een van onze psychologen. Hier wordt onder andere de carrièreloopbaan van de kandidaat besproken.

Al het voorgaande wordt samengebundeld tot een volledig document over de kandidaat met een door ons uitgevoerde referentie controle en een samenvatting van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat samengevoegd, die u voor het eerste sollicitatiegesprek van ons krijgt. Zo heeft u al een ingelicht beeld van wie u aan de tafel heeft uitgenodigd zonder diegene vooraf gesproken te hebben en kunt u ten eerste terstond de diepte in gaan en wordt u ten tweede niet onaangenaam verrast.

Werving GZpsycholoog Kind & Jeugd met psychologische benadering

Een uitgebreid onderzoek van NOA resulteerde tot de volgende vindingen dat 8,9% van het GZ personeel in Nederland zoekt naar een nieuwe functie, 19,1% wilt graag aanblijven waar die werkt en de overgebleven 72% is latent. De recruiting consultants van FBRC GGZ Werving zijn als psychologen sterk in het herkennen van de verborgen behoefte en daardoor erg geschikt om de kandidaat te helpen bij de omschakeling van latent naar actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Concluderend is nog een toegevoegde waarde van psychologen als Recruitment Consultant dat zij het beste aanvoelen wat zowel kandidaat als werkgever bij voorkeur zouden willen bereiken met het wervingstraject waarmee de kans op een duurzame samenwerkingsverband het grootst zal zijn.