Werving GZ Psycholoog K&J

Werving GZ Psycholoog K&J volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen bij Werving GZ psycholoog K&J? Lees meer over de werkwijze, missie en visie en aanpak van GGZ Werving! Sinds 2010 zijn wij gericht op werving voor de sector gezondheidszorg (GGZ), onder andere GZ-ers. Wij hebben dan ook een sterk en groot netwerk opgebouwd van GZ-ers. Zowel in de BGGZ als de SGGZ en zowel K&J als Volwassenen. Dit heeft al tot vele en snelle successen en langdurige samenwerkingen geleid. GGZ Werving vormt de beste match voor Psychiaters

Kwalitatief hoogstaande Werving GZ psycholoog K&J

Wat ons bij de werving GZ psycholoog K&J onderscheidt van andere recruitment consultancy’s, is dat we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht en toestemming hebben, vanuit zowel GZ psycholoog K&J als organisatie. Geen loze beloften dus, maar heldere afspraken over de functie van psychiater die wij gaan invullen. Daarbij gaan we vertrouwelijk om met gegevens en informatie.

Ons uitgangspunt bij snel GGZ Recruitment is een tevreden samenwerking tussen alle partijen. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een sympathieke, gastvrije, oprechte, dienst­verlenende en laagdrempelige manier.

Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen psychiater en organisatie een langdurige werkrelatie  oplevert. Daarom zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de organisatie als de GZ-psycholoog. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruiters in, die zelf doorgaans ook psychologie gestudeerd hebben. Zij hebben dan ook veel binding en affiniteit met de gezondheidszorgsector. Daarnaast maken we gebruik van allerlei beproefde assessments. Op die manier bepalen we of de psychiater en de GGZ-instelling bij elkaar kunnen passen.

Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te onderzoeken!