Werving GZ Psycholoog Kind en Jeugd

Werving GZ Psycholoog Kind en Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
Indien je een investering wilt maken dan wil je daar het liefst zo lang mogelijk profijt van ervaren. Ook in het geval bij het aantrekken van nieuwe medewerkers. FBRC GGZ Werving heeft hier alle begrip voor en streeft er daarom ook naar het vinden van het juiste personeel. Dit is niet alleen voordeling voor het personeel maar ook voor de organisatie, want een goede relatie tussen werkgever en werknemer leidt volgens ons tot een fijne en duurzame samenwerking.
Het detecteren van het juiste personeel doen we door gebruik te maken van ons dagelijks groeiende netwerk. Het determineren of iemand met de functie overeenkomt is wegens onze jarenlange specialisatie in Werving GZ Psycholoog Kind & Jeugd geen enkel probleem, voornamelijk dankzij het feit dat onze wervers een psychologische background hebben.

Werving GZ Psycholoog Kind en Jeugd met psychologische benadering

Een uitgebreid onderzoek van NOA resulteerde tot de volgende vinden dat 8,9% van het GZ personeel in Nederland zoekt naar een andere functie, 19,1% wilt graag aanblijven waar die zit en de overgebleven 72% is latent. De recruitende consultants van FBRC GGZ Werving zijn als psychologen sterk in het herkennen van de verborgen behoefte en daardoor de kandidaat te helpen bij de omschakeling van latent naar actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast is nog een toegevoegde waarde van psychologen als Recruitment Consultant is dat zij het beste aanvoelen wat zowel kandidaat als werkgever bij voorkeur zouden willen bereiken met het wervingstraject waarmee de kans op een duurzame samenwerking het grootste zal zijn.

Werving GZ Psycholoog Kind en Jeugd zonder ongewenste verrassingen

FBRC GGZ Werving staat voor een complete maar transparante manier van aanpakken en kandidaten introduceren. Middels het Curriculum Vitae en een ingevuld motivatiedocument koppelen wij de juiste kandidaten aan uw functieprofiel. Indien wij de kandidaat dan geschikt achten stellen wij ze met de ingevulde documenten bij u voor. Wanneer u óók de kandidaat geschikt acht en u de kandidaat wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek dan nemen wij bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en nodigen we de kandidaat uit voor een intake tweegesprek met een van onze psychologen. Hier wordt onder andere de loopbaan van de kandidaat besproken.
Al het voorgaande wordt samen met een door ons uitgevoerde referentie controle en een overzicht van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat samengevoegd tot een volledig document over de kandidaat, die u voor het eerste sollicitatie van ons krijgt. Zo heeft u al een ingelichte indruk van wie u aan de tafel heeft zitten zonder diegene vooraf gesproken te hebben en kunt u ten eerste direct de diepte in gaan en wordt u ten tweede niet onaangenaam verrast.