Werving Gezondheidszorgpsycholoog Volwassenen

Werving Gezondheidszorgpsycholoog Volwassenen volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving

Wij bij FBRC GGZ Werving begrijpen dat het vinden vinden van passende GGZ collega’s een uitdaging is, een uitdaging die wij altijd aangaan. Daarnaast begrijpen we ook dat het aantrekken van nieuwe collega’s op een gemoedelijke manier moet gebeuren zodat er op de lange termijn een goede samenwerking is tussen werknemer en werkgever en daarnaast aan houdt. Het kunnen zien of iemand met de functie overeenkomst is door onze specialisatie bij Werving Gezondheidszorgpsycholoog geen enkel probleem, dit komt mede doordat onze recruitment consultants een psychologische opleiding hebben afgerond.

Werving Gezondheidszorgpsycholoog zonder ongewenste verrassingen

Informatie van het CV en motivatiedocument worden meegenomen in een informerend document over de kandidaat. Samen met een uitgevoerde referentiecontrole en de meegenomen arbeidsvoorwaarden van de kandidaat is het document volledig. Als wij dan gezamenlijk de kandidaat vinden matchen, dan nemen wij, FBRC GGZ Werving, bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en wordt de kandidaat voor een diepte-interview geïnviteerd. Gedurende dit gesprek wordt onder andere gedetailleerd de carrièreloopbaan besproken. FBRC GGZ Werving gebruikt hiervoor een werkstijl die zich kenmerkt als volledig en transparant. Wanneer u de kandidaat voor de eerste keer ontmoet dan bent u verwittigd aan de hand van onze uitgebreide documentatie en kunt u onmiddellijk de diepte in gaan en wordt u niet verrast door onaangenaamheden.

Werving Gezondheidszorgpsycholoog met psychologische benadering

De recruitment consultants van FBRC GGZ Werving zijn als psychologen scherp en handelen op de latente behoefte en zijn dan ook de aangewezenen om de kandidaat te assisteren in het erkennen van de latente behoefte en het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Een nationaal onderzoek van NOA toonde de volgende interessante resultaten: 8,9% van het GZ personeel in de Lage Landen zoekt actief naar een nieuwe uitdaging, 72% van de werkzoekenden is latent en 19,1% blijft het liefst werken waar die nu werkt. Het niet-zichtbare gedeelte, ook wel het latente gedeelte, is overduidelijk het grootst. Psychologen als Recruitment Consultant zijn nu in het voordeel aangezien die dichtbij het werkveld staan en daarnaast weten wat kandidaat en werkgever willen met het recruitment-traject waar dan een plezierig en duurzaam samenwerkingsverband mee gegarandeerd wordt.