Werving Gezondheidszorgpsycholoog Kind en Jeugd

Werving Gezondheidszorgpsycholoog Kind en Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving

Wij bij FBRC GGZ Werving begrijpen dat het vinden vinden van passende GGZ collega’s een uitdaging kan zijn. Daarnaast begrijpen we ook dat het matchen van nieuwe collega’s met de nieuwe functie op een prettige manier moet gebeuren zodat er op de lange termijn een goede samenwerking is tussen werknemer en werkgever en daarnaast aan houdt. Het kunnen zien of iemand met de functie overeenkomst is door onze specialisatie bij Werving Gezondheidszorgpsycholoog Kind & Jeugd geen enkel probleem, dit komt deels doordat onze recruitment consultants een psychologische opleiding hebben afgerond.

Werving Gezondheidszorgpsycholoog Kind & Jeugd met psychologische benadering

Wij, als recruitment consultants van FBRC GGZ Werving, zijn als psychologen oplettend en handelen op de latente behoefte onder werkzoekenden en zijn dan ook de aangewezenen om de kandidaat te assisteren in het erkennen van de latente behoefte en het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Een nationaal onderzoek van NOA vond de volgende opmerkelijke resultaten: 8,9% van het GZ personeel in de Lage Landen zoekt actief naar een nieuwe uitdaging, 72% van de werkzoekenden is latent en 19,1% blijft het liefst werken waar die nu werkt. Het niet-zichtbare gedeelte, ook wel het latente gedeelte, is duidelijk het grootst. Psychologen als Recruitment Consultant zijn in dit opzicht in het voordeel aangezien die dichtbij het werkveld staan en daarnaast weten wat kandidaat en u willen met het recruitment-traject waarmee dan een plezierig en duurzaam samenwerkingsverband mee gegarandeerd wordt.

Werving Gezondheidszorgpsycholoog Kind & Jeugd zonder ongewenste verrassingen

Als wij gezamenlijk de kandidaat vinden matchen met functie en organiastie, dan nemen wij bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en wordt de kandidaat voor een diepte-interview met FBRC GGZ Werving geïnviteerd. Dan is informatie van het CV en motivatiedocument al verzameld zodat we een informatief document over de kandidaat kunnen maken. Hier komen een uitgevoerde referentiecontrole en de meegenomen arbeidsvoorwaarden van de kandidaat nog bij en dan is het document volledig. Gedurende het diepte-interview wordt onder andere gedetailleerd de carrièreloopbaan besproken. FBRC GGZ Werving gebruikt hiervoor een kenmerkende complete en transparante werkstijl. Wanneer u de kandidaat voor de eerste keer wilt ontmoeten dan bent u al verwittigd aan de hand van onze uitgebreide documentatie en kunt u onmiddellijk de diepte in gaan en wordt u niet verrast door onaangenaamheden.