Werving en selectie Basis GGZ

Werving en selectie Basis GGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail


FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Werving en Selectie Basis GGZ. De samenkomst van bijna een decennium aan ervaring binnen het gehele spectrum van de GGZ en onze ervaren psychologen heeft al tot vele successen geleid. Anno 2010 zijn wij actief met de werving en selectie van specialisten binnen de basis GGZ en de specialistische GGZ.

Gespecialiseerd in Basis GGZ Werving

De kandidaat moet een goede verbinding zijn met de functie, maar daar begint het pas. Het is net zo van belang dat de kandidaat een goede match heeft met met de werkgever, want dat is de basis van een productieve, fijne en langdurige werkverhouding. Onze werkwijze bestaat uit deze twee fases.

Door onze jarenlange bedrevenheid op de gezondheidszorg sector levert de match tussen kandidaat en vacature voor ons enkel positief resultaat. Sedert onze oprichting in 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich expert gemaakt in GGZ Werving. Gaandeweg hebben we een netwerk geconstrueerd van specialisten binnen de basis GGZ dat nog iedere dag zich uitdijt.

Recruiting met psychologische benadering

Onderzoekers van het NOA vonden dat 8,9% van het basis GGZ personeel op zoek is naar ander werk en bij 72% die behoefte verborgen is. Voor onze wervers kunnen oordelen over de match zal de kandidaat natuurlijk eerst gevonden moeten worden en bereid zijn tot een verandering van functie. Onze wervers zijn als professionals bedreven in de mogelijkheden te herkennen en de kandidaten die mogelijkheden ook te laten inzien.

GGZ Werving en Selectie zonder onverwachte kuilen

We brengen bij FBRC GGZ Werving u in de best mogelijke positie om te determineren of de kandidaat bij u en uw organisatie in de basis GGZ past. Als blijkt dat de kandidaat wilt presteren dan is introduceren u aan de hand van een CV en een motivatiedocument de volgende stap. Zitten we op één lijn dat de kandidaat misschien geschikt is voor de functie en nodigt u hem uit voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat bij ons verwacht voor een diepte interview en het carrière waarden assessment afgenomen. Wij maken dan een uitgebreid dossier dat niet alleen de kandidaat beweegt, maar ook wat de gehele loopbaan van de kandidaat omspant.