Werving Basis GGZ

Werving Basis GGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Werving
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Werving Basis GGZ. Sedert 2010 zijn wij actief met de werving en selectie van specialisten binnen de basis GGZ en de specialistische GGZ. De combinatie van jarenlange ervaring binnen het gehele spectrum van de GGZ en onze ervaren psychologen heeft al tot vele successen geleid.

Gespecialiseerd in Basis GGZ Recruitment

Onze werkwijze bestaat uit twee fases: Uiteraard moet de kandidaat een goede match zijn met de functie, maar daar begint het pas. Het is net zo belangrijk dat de kandidaat een goede verbinding heeft met met de werkgever, want dat is de basis van een productieve, fijne en langdurige werkverhouding.

Sinds onze vestiging in 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich verdiept in GGZ Werving. Door onze jarenlange expertise op de gezondheidszorg sector levert de match tussen kandidaat en vacature voor ons enkel resultaat. Daarbij hebben we een netwerk geconstrueerd van specialisten binnen de basis GGZ dat nog iedere dag groeit.

Werving met psychologische benadering

Uit een onderzoek van het NOA bleek dat 8,9% van het basis GGZ personeel op zoek is naar ander werk en bij 72% die behoefte verborgen is. Onze wervers zijn als psychologen uitstekend in staat die behoefte te herkennen en de kandidaten die behoefte ook te laten inzien. Voor onze wervers kunnen oordelen over de match zal de kandidaat natuurlijk eerst gevonden moeten worden en bereid zijn tot een verandering van functie.

GGZ Werving en Selectie met zekerheid

Als blijkt dat de kandidaat geïnteresseerd is introduceren wij hem bij u aan de hand van een CV en een motivatiedocument. Zit u op één lijn met ons eens dat de kandidaat wellicht geschikt is voor de functie en nodigt u hem uit voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat bij ons uitgenodigd voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij maken dan een dossier dat niet alleen de gehele loopbaan van de kandidaat omvat, maar ook wat de kandidaat beweegt. Zo brengen we bij FBRC GGZ Werving u in de best mogelijke positie om te bepalen of de kandidaat bij u en uw organisatie in de basis GGZ past.