Werken bij de grootste Forensische zorgspecialist! – Meerdere locaties

Introductie

Ben jij GZ-Psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut met affiniteit in de Forensische (ggz) sector, en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Lees onze vacature. Vrijblijvend kennismaken kan uiteraard altijd.

Organisatie

De behandelmethodes zijn zelf ontworpen en daarmee uniek, al jaren bewijzen zij dé specialist te zijn!

Het betreft een forensisch psychiatrische polikliniek, die hoog specialistische zorg biedt aan cliënten vanaf 12 jaar. Teams zijn opgedeeld in Kind&Jeugd en Volwassen. De behandelingen worden in zowel verplicht (via de rechter/ reclassering) als in vrijwillig kader uitgevoerd.

In overleg onderzoeken we met welke zorglijn jij affiniteit hebt, wat jouw ambities zijn en binnen welk team jij het best tot je recht komt en uitgedaagd blijft. Ook je standplaats kunnen we in overleg bepalen.

Ze werken in de volgende zorglijnen (die naar type delict-gedrag zijn ingedeeld); Agressie & Vermogen, Huiselijk geweld en Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag. De gemene deler is veelal onderliggend complex trauma.

Functie

Over de functie:

De behandeling wordt ondersteund door diverse zorgprogramma’s. Een goede behandeling betekent een positiever leven en meer veiligheid voor de cliënt, zijn naasten en de samenleving.

Voor meerdere vestigingen (en verschillende teams) in het land is deze organisatie op zoek naar nieuwe bevlogen collega’s. Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking, dan is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Verder:

* Je bent (regie)behandelaar binnen het behandelteam, waarbij je je eigen individuele caseload als behandelaar bedient. Daarnaast ben je als regiebehandelaar betrokken bij behandelingen van collega’s;
* Er is wekelijks multidisciplinair overleg met psychiater en/of klinisch psycholoog, (GZ-) psychologen, orthopedagogen en systeemtherapeuten;
* Je draagt bij aan de opzet en implementatie van beleid en het verder ontwikkelen van het behandelaanbod;
* Je doet voorstellen voor verbetering van de inhoud en kwaliteit van de zorg (innovatie en ontwikkeling);
* Je biedt (mogelijk) begeleiding aan GZ-psychologen in opleiding.

Ze zijn gericht op verdere groei en verwachten daar van jou een actieve bijdrage in.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

* Je bent BIG-geregistreerd en beschikt over een registratie als GZ-psycholoog;
* Je hebt affiniteit en/of ervaring met de forensische doelgroep;
* Je bent verbindend, integer en kan de-escalerend optreden.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Ontwikkelmogelijkheden, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen. Ze besteden veel aandacht aan begeleiding en intervisie;
* Een jaarlijks individueel opleidingsbudget;
* Daarnaast bieden ze je uitdagend en veelzijdig werk in een professionele omgeving waar collega’s intensief met elkaar samenwerken;
* Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook ontvang je een 13e maand;
* De locatie zijn goed bereikbaar met de auto en er is in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je vragen, bel dan met Ivana Lubina (06-27016396)

Sollicitatie

Solliciteren kan via de website, per telefoon, of via de mail. Neem contact op via e-mail: ivana@ggz-werving.nl of bel naar 06-27016396. Tot gauw!

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!