Verpleegkundig Specialist gezocht: Long-care afdeling, TBS, Forensische Zorg – Utrecht

Introductie

Ben jij een ervaren Verpleegkundig Specialist en zet jij jouw expertise graag in om bij te dragen aan een veilige samenleving? Lees deze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken?

Deze opdrachtgever levert kennis en diensten in de forensische zorg. Ze werken aan een samenleving waarin iedereen zich goed en veilig voelt.

Leef. Veilig. Samen. Dat is hun missie. Deze specialist biedt oplossingen voor een veiligere samenleving. Dat doen ze onder andere door het aanbieden van behandelingen voor mensen met strafbaar gedrag en mensen die een gevaar voor zichzelf of anderen zijn.

Daarnaast investeren ze in onderzoek, diagnostiek, preventie, behandeling en re-integratie. Ze werken klinisch en poliklinisch.

Voortouw in vernieuwing: Ze geloven in samenwerking en overleg. Daarbij zijn ze voorstander van openheid over hun prestaties. Ze werken daar zelf hard aan door een heldere registratie. Ze nemen ook graag het voortouw in vernieuwingen, bijvoorbeeld door in te zetten op transparantie van de forensische zorgsector en op het delen van best practices in deze sector.

Functie

Wat ga je doen?

Met jouw specifieke expertise houd jij je bezig met de diagnostiek en behandeling van patiënten, zowel op verpleegkundig gebied (expertniveau) als op medisch deelgebied (care & cure), waaronder het voorschrijven van medicatie. Je werkzaamheden bestaan uit onderzoek, behandeling en begeleiding van patiënten voor aandoeningen van somatisch-medische en/of psychomedische aard. Je bent verbonden aan het Multi Disciplinair Overleg (MDO). Ook fungeer je als vraagbaak voor en bied je ondersteuning aan collega’s.

De TBS-afdelingen zijn zogenaamde long-care afdelingen voor ernstige persoonlijkheidsproblematiek, al dan niet met psychiatrische problematiek. Deze afdelingen zijn uniek in het land. De kliniek staat er om bekend strak risicomanagement te hanteren. Ze combineren dit met innovatie en creativiteit.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

– Je hebt een diploma tot Verpleegkundig Specialist.
– Je hebt kennis van psychodiagnostiek, psychotherapie en groepsdynamische processen en relevante werkervaring.
– Je kunt professionals stimuleren, motiveren en coachen en stuurt op teamgeest en samenwerking.
– Je kunt adequaat anticiperen bij (latente) conflict– en crisissituaties en belangentegenstellingen.
– Je kunt een goede samenwerkingsrelatie onderhouden met ketenpartners.
– Je beschikt over goed ontwikkelde competenties als besluitvaardigheid, overtuigingskracht, sensitiviteit en bent gericht op samenwerking.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, in lijn met de cao-ggz. De inschaling van de verpleegkundig specialist is in functiegroep FWG 65 en bedraagt minimaal € 4.138,00 en maximaal € 5.553,00.

Inlichtingen

Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009.

Sollicitatie

Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009.

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!