Vacatures Psychotherapeut Kind & Jeugd

Vacatures Psychotherapeut Kind & Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Vacatures
Wilt u een nieuwe impuls voor uw carrière als Psychotherapeut Kind & Jeugd en misschien binnen een ander discipline, doelgroep of behandelingsbenadering werken? Bent u Psychotherapeut Kind & Jeugd en zoekende naar advies over een mogelijke nieuwe uitdaging? Indien dit bij u zich voordoet dan kunnen u en collega Psychotherapeuten Kind & Jeugd sinds 2010 bij ons terecht. U kunt uw getoonde interesse bespreken met onze gespecialiseerde Recruitment Consultants. Onze consultants hebben affiniteit binnen de GGZ-sector en de juiste kennis van het vak dankzij het doorlopen van de opleiding psychologie.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

Het is eenvoudig om met ons in contact te komen; dit doet u door te reageren op onze Vacatures Psychotherapeut Kind & Jeugd op onze site of een verzoek te sturen om in uw eigen tijd de beschikbare mogelijkheden te onderzoeken. Als één van onze Recruitment Consultants daaropvolgend het dialoog met u start dan kijken jullie samen naar de vooruitzichten, uw aspiraties en uw wensen als Psychotherapeut Kind & Jeugd. Op deze manier kijken wij samen aan de hand van uw functieprofiel of het een goede match is met de vacature voor Psychotherapeut Kind & Jeugd en de desbetreffende organisatie en locatie. Als het toch geen match blijkt te zijn dan kunnen we de informatie bewaren en dan kunnen we op een later moment u dan opnieuw benaderen indien er een nieuwe uitdaging bij een beter passende vestiging of organisatie verschijnt.

Onze procedure samengevat

We beginnen normaliter onze procedures door eerst u beter te leren kennen door middel van een persoonlijk diepte interview met één van onze Recruitment Consultants. Dit diepte interview wordt gecomplementeerd met een Carrière Waarden Assessment en een motivatiedocument. Van het gesprek en de verzamelde data wordt een dossier samengesteld die daaropvolgend naar uw gewenste vestiging wordt verstuurd. Of u daar thuis hoort als Psychotherapeut Kind & Jeugd wordt vastgesteld met dit dossier die wij gebruiken tijdens de bijeenkomst met de opdrachtgever. Door onze manier van doen kunt u tijdens uw eerste sollicitatiegesprek met de organisatie voor de functie Psychotherapeut Kind & Jeugd meteen praten over de thema’s die echt belangrijk zijn. Uit onze ervaring is naar voren gekomen dat onze manier tot de beoogde resultaten leidt voor alle belanghebbende partijen. Bij het zoeken naar een mooie functie als Psychotherapeut Kind & Jeugd staan wij gereed om u te begeleiden en assisteren in het gehele traject.