Vacatures K&J Basispsycholoog

Vacatures K&J Basispsycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Vacatures
Bent u K&J Basispsycholoogen op zoek naar een nieuwe mogelijkheid of zelfontwikkeling binnen uw loopbaantraject? Nieuwsgierig naar een nieuwe impuls voor uw carrière als K&J Basispsycholoog misschien binnen een andere specialisme, opleidingsmogelijkheden, een verschillend doelgroep of nieuwe behandelingsmethodes? Sinds 2010 hebben wij met Basispsychologen K&J zoals u contact om uw interesse te bespreken omtrent diverse werkmogelijkheden met onze ervaren Recruitment Consultants. Zij hebben de studie psychologie genoten en hebben om die reden de juiste expertise, verwantschap en aansluiting binnen de GGZ-sector.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

Met onze openstaande vacatures K&J Basispsycholoog en andere GGZ specialisten of een verzoek om in uw eigen tijd de mogelijkheden van een vacature te bekijken kunt u met ons in contact komen. Wanneer u dan met onze Recruitment Consultants het gesprek aan gaat dan kijken we samen naar uw mogelijkheden, ambities en verlangens als K&J Basispsycholoog . Wij stellen dan samen vast aan de hand van uw functieprofiel of het een goede koppeling is met de vacature voor K&J Basispsycholoog,de betreffende vestiging en organisatie. Wanneer de gewilde organisatie of vestiging niet helemaal de juiste match is, dan is het mogelijk dat we de informatie, met uw instemming, voor later bewaren en dat we u later opnieuw benaderen als een beter passende vestiging of organisatie binnen komt.

Hoe gaan wij te werk

Aan de hand van een face-to-face diepte interview met één van onze Recruitment Consultants maken we kennis met u. Dit wordt aangevuld gemaakt met een Carrière Waarden Assessment en een motivatiedocument die u voor het gesprek invult. Van alle verzamelde informatie wordt een dossier geconstrueerd die, met uw akkoord, wordt verzonden naar uw gewenste vestiging. Door deze ingevulde documenten te gebruiken kijken we of u sowieso bij één van onze opdrachtgevers als K&J Basispsycholoog past. Door deze duidelijke werkstijl te gebruiken kunt u gedurende uw eerste sollicitatiegesprek voor de functie Basispsycholoog K&J terstond praten met de organisatie over de onderwerpen die er toe doen. Uit onze ervaring blijkt dat deze procedure tot de beoogde resultaten leidt voor beide partijen. In uw zoektocht naar een mooie uitdaging als Basispsycholoog K&J staan wij paraat om u in dit traject te assisteren en ondersteunen.