Vacature Verpleegkundig Specialist Poli – Leidschendam, Leiden, Katwijk

Introductie

Ben jij die betrokken en enthousiaste verpleegkundig specialist GGZ die graag zelfstandig werkt, overzicht weet te behouden én wil meebouwen aan de verdere ontwikkeling van de Poli in de omgeving van Leiden? Dan is deze functie iets voor jou!

Organisatie

Waar ga je werken?

Het team bestaat uit verschillende hulpverleners; psychiaters, psychiatrisch verpleegkundigen, basis-/gz-/klinisch psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, arts-assistenten, systeemtherapeuten. Ons uitgangspunt daarbij is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en hen de regie over hun leven te laten behouden. We zijn een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. Samen hebben we één doel: het belang van de cliënten staat voorop!

Functie

Wat ga je doen?

Gezien de brede insteek van behandelingen en cliënten werk je afwisselend in de rol als regiebehandelaar, coördinerend behandelaar en medebehandelaar. De focus zal echter met name liggen op de roluitvoering als regiebehandelaar. Afhankelijk van je ervaring, interesses, wensen en de mogelijkheden geef je ook groepsbehandelingen. Omdat we een volledig behandelaanbod hebben werk je in een multidisciplinair team. Je neemt daarom deel aan overleggen gericht op zorginhoud en de organisatie daarvan waarin je mening en visie op prijs wordt gesteld. Samen evalueer je de gevolgen van het behandelbeleid en zet hier proactief vervolgstappen in. Tot slot leid (of neem je deel aan) project- en werkgroepen of intervisiebijeenkomsten.
Zoek je dus een afwisselende functie met de nodige ontwikkelingsmogelijkheden waarin je kan bijdragen aan de toekomst van cliënten én zorgontwikkeling? Dan is dit je plek!

Functie-eisen

Waarom ga jij het verschil maken?

Als verpleegkundig specialist GGZ heb je overzicht en ben je in staat om samen te werken met een diversiteit aan disciplines. Met jouw uitgebreide ervaring, gecombineerd met jouw analytisch vermogen en kennis ben jij in staat om de juiste keuzes te maken in behandeling, regie en coördinatie. Daarnaast beschik je over:
* Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en bent zo ook BIG-geregistreerd;
* Kennis op het gebied van behandeltheorieën en verloop van ziekteprocessen;
* Kennis van protocollen, richtlijnen en GGZ-standaarden.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een onbepaalde tijd contract conform (CAO GGZ);
* Een bruto maandsalaris van € 3.465,- tot € 5.439,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65);
* Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris; 8% vakantietoeslag;
* Reis- en onkostenvergoeding op basis van de CAO GGZ;
* Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
* Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
* Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
* Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
* Opleiding en ontwikkeling intern waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma’s en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Denise van der Poel
+31 (0)6-46416009
denise@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Denise van der Poel
+31 (0)6-46416009
denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp