Vacature Verpleegkundig Specialist FACT – Leiden/Katwijk

Introductie

Ben je een professionele en enthousiaste verpleegkundig specialist die, met zelfstandigheid, patiënten ondersteunt in hun herstelprocessen. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Organisatie

Waar ga je werken?

Je komt te werken in ons wijkteam in de regio Leiden/Katwijk. Wij bieden cliënten begeleiding en behandeling in hun eigen omgeving met als doel duurzaam herstel, zodat zij zo zelfstandig leren leven, wonen en werken. De zorg duurt zo lang als dat de cliënt het nodig heeft en kan tijdelijk meer of minder zijn. Naast het doel om de ziektesymptomen te verminderen of te genezen, zetten we ook in op maatschappelijk herstel en het hervinden van zinvolle levensinvulling ondanks aanwezige beperkingen. In het team wordt veel samen gewerkt met uitkeringsinstanties, woningbouwverenigingen, werk- en dagbestedingsprojecten, politie, GGD en gemeente. Het FACT-team regisseert de zorg zodat de samenhang is gewaarborgd.

Functie

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist ben jij de regiebehandelaar van een groep stabielere cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit en verbetering van zowel de verpleegkunde zorg als de medische behandeling van cliënten.

Jij werkt samen met een multidisciplinair team bij de dagelijkse zorg en bent een adviseur voor psychiaters en huisartsen op psychisch en medisch vlak. Je bent zelfstandig in staat om een diagnose te stellen, waarna je ook het behandelplan opstelt. Hierbij houd je rekening met zowel psychische, medische en somatische klachten. Je monitort continu of de voorgenomen handelingen het gewenste effect hebben op de cliënt. Indien nodig pas je deze ad-hoc aan.

Naast de zorgrol die je als verpleegkundig specialist op je neemt lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onze leerling verpleegkundig specialisten. Ook zijn we binnen het team veel bezig met zorginnovatie in het sociaal domein. Je hebt bij ons de ruimte om je ook daarmee bezig te houden!

Functie-eisen

Waarom ga jij het verschil maken?

Als verpleegkundig specialist ben je de spil van het team! Daarnaast wil je de uitdaging aangaan om naast de taken van een verpleegkundig specialist ook andere projecten binnen het sociaal domein of OGGZ op te pakken. Daarnaast vinden we het volgende bij je terug:

* Je hebt een (bijna) afgeronde Master Advanced Nursing Practioner (MANP), inclusief een BIG-registratie;
* Je bent in bezit van een rijbewijs B en een auto;
* Je hebt ervaring in de GGZ.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een onbepaalde tijd contract conform (CAO GGZ);
* Een bruto maandsalaris van € 3.465,- tot € 5.439,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65);
* Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
8% vakantietoeslag;
* Reis- en onkostenvergoeding op basis van de CAO GGZ;
* Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
* Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
* Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
* Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
* Opleiding en ontwikkeling intern waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma’s en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Denise van der Poel
+31 (0)6-46416009
denise@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Denise van der Poel
+31 (0)6-46416009
denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp