Vacature Verpleegkundig Specialist – Amsterdam

Introductie

Uitbreiding! Dat betekent voor jou een uitgelezen kans om, als Verpleegkundig Specialist binnen de bGGZ, deel uit te maken van het opzetten van een nieuw team!

Organisatie

Waar ga je werken?

Deze organisatie biedt hulp aan jong-, volwassenen, en ouderen in en rondom Amsterdam. Ze werken poliklinisch, klinisch en outreachend (met een breed behandelaanbod in bGGZ en sGGZ). Ze voeren een toonaangevend en persoonlijk beleid binnen de psychische gezondheidszorg: werken samen met de patiënten en netwerkpartners, houden de naaste omgeving van de patiënt nauw in de gaten en de behandelingen zijn afgestemd op lichaam en geest. Hiervoor implementeren ze continue nieuwe ontwikkelingen uit wetenschappelijk onderzoek. Met verschillende vestigingen en multidisciplinaire teams is bijna iedere combinatie mogelijk: ze kijken heel graag mee naar jouw eigen wensen en ambities. Vrijblijvend kennis maken kan wat hen betreft altijd.

Functie

Wat ga je doen?

Je houdt je als regiebehandelaar bezig met herstelgerichte intakes en behandeling. Daarnaast bied je werkbegeleiding aan behandelaren of opleidelingen. Je coördineert de zorg rondom de cliënt voor de periode dat zij dit nodig hebben en bent gedurende deze periode het vaste aanspreekpunt voor de cliënt en zijn naasten. Je werkt nauw samen met je directe collega’s, maar ook met je collega’s van de teams in de s-ggz (bijvoorbeeld de FACT-teams en de poli volwassenen). Verder denk je actief mee over hoe ze de zorg vanuit dit team nog verder kunnen verbeteren.

Over het team:
Kenmerkend voor de werksfeer is eigen invloed, laagdrempeligheid en informeel onderling contact. Jij krijgt de ruimte en het vertrouwen jouw werk zo goed mogelijk te doen. En zij ondersteunen jou daarbij. Zo staat kwaliteit van zorg bij ons écht voorop. Wil je graag werken in de omgeving waar jij woont of juist niet? Met verschillende vestigingen is het allemaal bespreekbaar.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

* Je hebt de opleiding tot Verpleegkundig Specialist afgerond;
* Je bent in het bezit van een BIG-registratie art. 14 en AGB code.

Ben jij een verpleegkundig specialist die altijd innovatieve ideeën heeft? Heb jij een bepaalde visie over hoe zorg eruit moet zien en wil je die visie graag delen? Je krijgt de ruimte om kleur aan de cultuur van een nieuw team te geven en te bepalen waar het team op in moet zetten om de best mogelijke zorg te bieden!

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Binnen de organisatie zijn al bestaande intervisiegroepen van VS-en die zo’n 8x per jaar samenkomen. Er is dus al veel kennis en ervaring aanwezig en onderlinge steun en support van collega’s. Ook zijn er diverse momenten van bij- en nascholing.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 65. Je salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 5.439,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur p/w. Er is een mogelijkheid om direct een contract voor onbepaalde tijd te krijgen.
Elke Verpleegkundig Specialist krijgt een bijscholingsbudget voor het volgen van geaccrediteerde scholing in het kader van de herregistratie. Je mag zelf bepalen waaraan je dit budget besteedt.

Inlichtingen

Ivana Lubina
+31(0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31(0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp